Esam Cīruļu ģimene!

Esam Cīruļu ģimene!

03. Jan 2011, 14:42 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

ĢIMENĒ ESAM, ES- IEVA, VĪRS- ĢIRTS UN DĒLIŅŠ RODRIGO.


Mūsu ģimenīte ir no Jelgavas. Iepazināmies un iepriekš dzīvojām Jūrmalā. Savu topošo vīru Ģirtu satiku uz Jomas ielas svētkiem 21.jūlijā. 2001.gadā. Kad man bija 17.gadi un mācījos vidusskolā 11.klasē. Tā nu mūsu attiecības UN MĪLESTĪBA sākās un tagad turpinās nu jau 9 gadus.(Visu laiku domāju, ka 8 gadi būs kā esam kopā, bet izrādās tomēr 9 gadi) )  Šogad februāri svinējām arī otro kāzu jubileju.

 

{pic:1}

 

Dēliņš mums pieteicās brīdī , kad mēs to visvairāk vēlējāmies un abi nolēmām, ka gribam bērnu. Es atceros to vakaru ar skaistām atmiņām, jo šajā īpašajā vakarā draugs mani bildināja. Tad mēs izlēmām, kas būs mūsu vedēji un noteicām kāzu datumu, kad viens otram teiksim Jā vārdu! Izlēmām, ka gribam precēties 21.jūlijā 2008. gadā.

 

Tad nu visu sarunājām ar vedējiem, bet, kad es aizgāju pie sava daktera, man atklāja, ka dzemdību datums bija noteikts 21.jūlijs! Es smaidīju un vēlāk ,kad teicu savam vīram par to, ka mums būs bērns. Draugs paskatījās uz mani un noteica, ka tas gan ir interesanti 21.datums kļūst arvien nozīmīgāks datums mūsu kopdzīvē. Tad vīrs teica, ka jāzvana vedējiem un jāsaka, ka kāzas tiek pārceltas uz ātrāku laiku. Es biju ar mieru. Vedēji nesaprata, kad paziņojām, ka no 21.jūlija kāzas tiek pārceltas uz februāri. Kad teicām, ka 21.jūlijā man ir paredzēts dzemdēt mūsu bērnu, vedēji bija patīkami pārsteigti un mūs apsveica!

 

Visu grūtniecību kopā ar vīru braukājām apkārt pa pasauli baudījām dabu. Daudz runājām par mūsu nākotni.

 

Mēs apprecējāmies un pēc 5 mēnešiem 19.jūlijā 2008.gadā  pasaulē ieradās mūsu dēls Rodrigo Cīrulis. Bijām laimīgi un satraukti. Vīrs man daudz atbalstīja un palīdzēja auklējot mazo dēliņu. Tagad dēliņam ir 1 gads un 7 mēneši. Viņš ir ļoti enerģisks , komunikabls. Es pati auklēju savu dēliņu un darbā neatgriezos. Vārdu dēlam izdomājām kopīgi un vārds Rodrigo patika mums abiem. Dēlam piestāv šis vārds.

 

{pic:3}

 

3 mēnešu vecumā dēliņu kristījām Igaunijas klosterī , tas arī bija pirmais tālākais ceļojums. Kristības notika klusi un tikai ar krustvecākiem. Savukārt kad atgriezāmies Latvijā sapulcējām lielo ģimeni , lai nosvinētu pasākumu.

 

Bērnam piedzimstot, mēs turpinājām ceļot un ar mašīnu apbraukājām pusi Eiropas. Bijām gan Igaunijā, Vācijā, Vīnē, Šveicē. Dēlam patika braukāt ar mašīnu, pārsvarā visu laiku gulēja. Jo visu grūtniecību pati braukāju ar mašīnu un biju aktīva. Braucu ciemos pie savas draudzenes, kura arī gaidīja bērniņu. Kad dēls palika vecāks, 11 mēneši, braucām jau ar lidmašīnu uz Milānu, kur mūs sagaidīja dēla krustēvs ar mašīnu. Tālāk turpinājām braucienu ar mašīnu uz Franciju , Vāciju un atpakaļ uz Latviju. Mūsu ģimenei ļoti patīk ceļot, tāpēc vienmēr aizbraucam kaut kur atpūsties arī bez bērna savos īpašajos datumos:)

 

{smallpic:7}

 

{smallpic:4}

 

{smallpic:2}

 

Tad Rodrigo tiek auklēts uz nebēdu , jo ir daudz mīļas tantes un onkuļi, kas vēlas pieskatīt. Arī vecāmammas un vectētiņi grib redzēt mazdēlu. Protams, krustvecāki grib ieguldīt savu mīļumu bērna pieskatīšanā.

 

Protams, liels notikums mūsu ģimenei bija dēla pirmā gada jubileja, ko rīkojām pie krusttēva laukos, divu dienu garumā. Sabrauca visu radi un to mums ir daudz , jo Rodrigo ir bagāts. Dēliņam ir divas māsīcas, 3 brālēni, 3 tantes, 2 onkuļi. Visi lutina mazo Cīruļa dzimtas pastarīti:)

 

{pic:5}

 

{smallpic:6}

 

Ir doma , ka Rodrigo noteikti vajag māsiņu vai brālīti noteikti nākošajā gadā par to domāsim aktīvāk!! Esam laimīgi , ka esam kopā un varam baudīt viens otra klātbūtni. Ļoti gaidām vasaru , kad varēsim vairāk dzīvoties pa lauku un baudīt saulīti.

 

Piedalies arī TU iepazīšanās konkursā un laimē visai ģimenei dāvanu kartes no Fantasy Park- Rīga!

Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

 

1

27. Mar 2010, 22:52

Paldies, Sudrablapsa!😀)

26. Mar 2010, 18:35

Labi nākošo stāstiņu veltīšu kā ceļot ar mazuli kopā un vēl mašīnā!😀