Bērnudārza gaitas turpinās, kā mums sokas?

Bērnudārza gaitas turpinās, kā mums sokas?

05. Apr 2012, 00:03 saulux10 saulux10

Sveiki.

Atgriežos lai padalītos, kā tad manai mazajai, dārgajai sokas pa bērnu dārzu, pagājušas divas nedēļas un kā tad mums sokas?

Mazā ir labi pieņēmusi to ,kad katru rītu ir jāceļas un jāpaliek dārziņā,jāpavada diena ar audzinātājām un vakarā jau ieradīsies māmiņa vai omīte lai vestu mājās.

Mazā jau piedalās mūzikas stundās un labi izpilda un mēģina izpildīt to ko dara audzinātājas un pārējie bērniņi.Mēģina zīmēt,līmēt,darboties ar plastalīnu un darbotaies daudzās un dažādās tehnikās,pirmajās dienās bija tā ka mazā esot tikai skatījusies ko dara citi bērniņi,bet nu jau viņa darbojas pati un izpilda dažādas tehnikas.

No rītiem mazā grib paraudāt,bet tas uz minūtīti un tad viss ir labi.

Pastaigās dodoties mīļspilventiņš ir līdzi,bet lai rastu risinājumu un spilventiņš nekristu zemē,audzinātajas izlēma spilvenu piestiprināt pie vēdera ar aukliņu un pastaigas nu ir pilnvērtīgas,jo spilvens nu ir savā vietā un man pa brīnmu mazā jau turas pie striķīša un iet rindiņā kopā ar visiem bērniņiem,nu īsta malacīte.

Šī ir mazo "Rūķīšu grupiņa" un mazie rūķēni.

Māmiņas bija uzaicinātas lai padarbotos kopā ar maziem rūķēniem un paskatītos ko bērniņi ir iemācījušies un ko māk atrādot to māmiņām.

 

Māmiņai ar bērniņu bija jāpagatavo lieldienu ola un jāizdekorē ar krāsainajām lieldienu aplīšiem.

Mazā bērnudārzniece ir ļoti apmierināta jo aizejot pakaļ mažā smaida un vairs neraud,smaida un turpina spēlēties,mēs nu jau esam par šīm divām nedēļām augušas,labi guļ un ēd,viss ko māmiņa var vēlēties,lai bērniņam sokas labi,kad māmiņa nav blakus.

Pēc bērnu dārza reizēm kad nav nogurusi pazīmē vai pakrāso kādu zīmējumu,vēl jau sanāk nokrāsot visu lapu,bet ar laiku būs izkrāsots tikai zīmējums :) Jāapgūst tikai podiņš un tad jau pavism labi būs.

Baiba.