Artusa rīta jociņš

Artusa rīta jociņš

01. Oct 2010, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Inga Hartika,Artusam 3 mēneši

7.janvāris

 

Vakar Artusiņš kā iemiga ap septiņiem vakarā, tā nogulēja 2 stundas, līdz deviņiem, tad modināju, pabaroju un liku viņu savā gultiņā, kur arī momentā iemiga. Nočučēja līdz vieniem naktī, paēda un čučēja tālāk, lai gan pirms tam abi ar vīru bažījāmies, ka naktī slikti gulēs. Nākamā celšanās reize bija pirms pieciem un pēc tam abi līdz pusdeviņiem nogulējām.

 

Kā vienmēr, mazais modās labā noskaņojumā. Smaidīja, mani ieraugot. Tas ir tik patīkami! Nomainīju bikšeles, nomazgāju dupsi, pārģērbu, pabaroju, un abi pārvācāmies uz viesistabu. Ieliku mazo paspēlēties aktivitātes centrā un izmantoju viņa labo noskaņojumu, lai aizietu nomazgāties un izmazgāt matus, tas aizņēma man kādas 15 minūtes. Vannas istabas durvis, kā vienmēr, turēju vaļā, lai dzirdu, kas ar viņu notiek. Šis tik priecājās, smējās, grabuļi grabēja.. Atnāku atpakaļ, skatos, šis atkal sagriezies pilnīgi horizontālā stāvoklī un apgāzis visu aktivitātes centru, nu man bija par ko smieties! Artuss pats arī smējās:). Šitā vēl ne reizi viņam nebija sanācis, bet bieži bija tā, ka sparīgi speroties ar kājām pret aktivitātes centra kājiņām, tas viss šūpojās tā, ka grabēja visi grabuļi un šim lielie prieki!

{pic:1}

Paspēlējos ar viņu, padarbojāmies pakaviņā.

 

Pirms vienpadsmitiem pabaroju, kļuva tāds niķīgs, miegains. Ietinu sedziņā, iedevu knupi un iemiga manās rokās. Pārvietoju dīvānā. Protams, šis ik pa brīdim augšā, bet tad papaijāju, iedodu knupīti un mazais guļ tālāk. Es pa to laiku vandos pa internetu, apdaru mājas darbus.

 

20 minūtes pagulējis jau augšā. Nu nekas, mums kopā garlaicīgi nav!

 

Pirms pusdienlaika Artuss bija labā noskaņojumā, spēlējās. Pavingroju ar viņu, pavingrinājām rociņas, skaitot pantiņus, šis tik smaidīja. Man patīk redzēt viņu tādu - laimīgu! :) Kurai mammai gan tā nav?!

 

Pabaroju pirms ārā iešanas no abām krūtīm, īpaši jau negribēja, grozīja galvu prom, bet beigās tomēr smuki uzēda. Sataisījos pati, saģērbu mazo un varējām doties ārā. Tiešām silti laukā likās, vienīgi šķūņa atslēga atkal mazliet iesalusi bija, un vienmēr gadās tā, kad jau besos pie tā šķūņa un domāju, ka jāzvana Oskaram, atslēga atslēdzas visai viegli vaļā :D. Sniga ļoti sīkām pārsliņām, tāpēc ratiem uzreiz liku virsū plēvi. Izmetām atkal tādu lociņu, kā vakar. Artuss, kā par brīnumu, ratos ļoti labi čučēja. Netraucēja arī apstāšanās, kad satiku vienu druškeni, ar ko papļāpāju kādu brīdi. Izstaigājāmies atkal stundiņu, un mājās atgriezāmies svaigi jo svaigi, vienīgi paskatā kā sniegavīri. Es biju apsnigusi un rati arī.

 

Mazais rausis pēc pastaigas čučēja vēl kombinezonā.  Es tikmēr tepat blakus šeptējos, štukoju par pusdienām, vandījos pa internetu un darīju visādas savas lietiņas :).

 

Artuss nočučēja, ieskaitot stundiņu ratos - 3 stundas!!! No vietas! Līdz šim maksimums no vietas bija 2 stundas, bet es zināju, ka tas nozīmē, ka vakarā negulēs, jo pa visu dienu mazais žipčiks maksimāli 4 stundas tikai noguļ, un tas ir tiešām reti kad.

Pamodās četros. Paēda kārtīgi. Abas krūtis. Un tad nu varējām spēlēties, vingrinājām rociņas, pleciņus, pamasēju vieglītēm, drīzāk to par glāstīšanu varētu saukt, padarbojāmies atkal ap pakaviņu. Uzliku ar punci uz leju. Kādu brīdi patika, bet tad sāka meklēt atkal rociņas, ko mutītē ievilkt.

{pic:2}

Šodien vīrs vēlāk mājās, daudz darba tepat un Jelgavā vēl bija. Kad atbrauca no darbiņa, tad viņš ņēmās ar mazo, spēlējās ar grabuļiem, kamēr es gatavoju vakariņas. Pēc vakariņām pilnīgi neko vairs negribēju darīt. Pilnīgs besis uznāca un slinkums. Tā ar mani notiek patiešām reti. Bet laikam jau tomēr tādu nenogurdināmu cilvēku nav. Tik flegmatiski gludināju drēbītes, ka pašai neērti.. Ielikām vannā mazo čali. Izplunčājās. Dikti sausa ādiņa viņam vietām. Daktere teica, lai Bepantēnu pasmērējam viņam, bet man vairāk interesē sausās ādas izcelsme. No kā tāda viņam. Bija tikai uz kājiņām, nu uz rokām arī. Sasmērēju mazo pēc vannas. Bija jau tāds saguris, pabaroju, un pēc ēšanas momentā iemiga. Tagad mūsu kārta atpūsties :).

09. Jan 2010, 23:08

Mēs mazulei lietojam tikai Jonsons eļļu un ādiņa vairs nav sausa.....un es vēl šo eļļiņu izmantoju kosmētikas noņemšanai - ideāla!!!!
")")")