6 spēles ar bumbu

6 spēles ar bumbu

20. Jan 2011, 13:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jautri veidi, kā noturēt bērna uzmanību, spēlējoties ar bumbu.

 

Nogulieties zemē uz muguras, uz kājām uzlieciet lielu plastmasa bumbu un metiet augšā un mēģiniet noķert.

 

Lai nodarbinātu bērnu un ļautu Tev padarboties ar savām lietām, vari iedot bērnam pludmales bumbu un nomazgājamus marķierus. Ļauj viņam apzīmēt bumbu un vēlāk mākslas darbus arī notīrīt.

 

Uzspēlējiet kādu spēli. Piemēram, viens met bumbu un saka, kas jādara pretiniekam- „jāķer”, „jāizlaiž” vai „jālec”, ja tas izdarīts jāskrien uz bāzes punktu. Ja ķērējs nav savu uzdevumu veicis, viņam, piemēram, trīs reizes jāpēkšķ kā pīlei.

 

Spēle pa diviem. Paņemiet lielu dvieli un iekšā ielieciet vieglu bumbu. Ar dvieļa palīdzību metiet bumbu uz augšu un mēģiniet noķert. Skaitiet, cik reizes jums izdevies bumbu noķert. Interesanta šī spēle ir, ja piedalās vairāki pāri.

 

Virtuālās bumbu spēles. Neskaitāmos interneta saitos ir pieejamas spēles ar bumbām. Ievietojiet arī bumbu spēles, bērna spēļu sarakstā. Labāk, šādas spēles nekā spēles ar asiņainu kaušanos.

 

Super spējas. Vari veikt arī trikus. Paņem vieglu bumbiņu un pasaki visiem, ka tev piemīt neatkārtojams spējas bez roku palīdzības pārbīdīt bumbiņu. Liekas neiespējami? Kamēr citi skatās uz tavām rokās, nekustinot lūpas papūt bumbiņu tālāk!

 

Kādas spēles tu spēlē ar bērnu?

 

Avots: www.parenting.com

14. Apr 2010, 18:15

pagaidām ar bumbu spēlējam tā, ka mazā nosēžas uz grīdas un es viņai ripinu bumbu, viņa man atpakaļ vai arī es pametu bumbiņu un viņa nes klāt...vēl ripinamies uz lielās bumbas ar tiem ragiem - tas viņai ļoti patīk...