15. decembris - Kartona eglīte #mansmaterialuskapis

15. decembris - Kartona eglīte #mansmaterialuskapis

16. Dec 2017, 11:58 [BEZsaistē] Rasa Vītola [BEZsaistē] Rasa Vītola

Ek. Kā tad tā sanāca, ka piektdienas lodziņu veram sastdienas rītā? Jo mammai nogurums tāds, ka paspēt visu laikā vairs nevar. Lai vai kā, nolēmu visu piektdienas vakaru veltīt palielākam projektam, ko sadalīju 3 daļās.

Šodien. Kartona eglīte ar āķiem, lai var pie sienas pielikt un izdekorēt pēc sirds patikas.

Kas nepieciešams?

  • Liels kartona gabals
  • Zīmulis
  • Šķēres (labāk izmantot papīra nazi, jo daudz vieglāk griezt)
  • Karstās līmes stobriņi
  • Līmes pistole
  • Stikla pamatiņš

Darba gaita: Atrod vienkāršu eglītes kontūru un pārzīmē uz lielā kartona gabala. Izgriež (man ērts šķita papīra nazis, jo šķēres nejauki aplauž kartonam malas). Iezīmē eglītei kontūras ar melnu marķieri, lai izskatās telpiskāk. Uz stikla uzzīmē pietiekoši daudz āķīšus un 3 U veida cilpiņas lai varētu eglītes galotnē ielikt zvaigzni. Piestiprina āķīšus tos izretinot pa visu eglītes kontūru. Piestiprina cilpiņas eglītes galotnē, kur varēs iespraust zvaigzni, vai citu dekoru. Egli piestiprina pie sienas - es izmantoju balto lipekli, lai pēc tam vieglāk noņemt. Eglīte gatava, tagad tikai atliek to izdekorēt.

Kā tapa eglīte? Skaties galeriju.

---

Aicinu Jūs sekot arī manam blogam FACEBOOK vai  man pašai iekš INSTAGRAM

---

Gribu arī teikt lielu paldies Māmiņu Klubam - ierakstus vienmēr paceļ un arī Facebook dalījās. Paldies. Tas dod lielāku motivāciju radīt, rakstīt un darboties tālāk!

---

Aicinu arī piedalīties mana bloga konkursiņā.

  • Līdz 23. decembrim arī Tu vari paspēt kopā ar savu bērnu radīt vienu vai vairākas radošās aktivitātes (nav būtiski vai tieši Ziemassvētkiem, vai vispārīgi - kā strādā un darbojies mājās kopā ar savu bērnu).
  • Uzrakstīt par to Facebook, vai Instagram ierakstā - obligāti pievienojot haštagus/mirkļbirkas #bezsaiste un #mansmaterialuskapis
  • Ievēro - Facebook ierakstiem jābūt publiski redzamiem, lai Instagram es redzētu Tavu ierakstu, Tev uz konkursa laiku 'jāaslēdz' profils lai to var redzēt visi lietotāji.

Kas būs konkursa balvā?
Par to gan rakstīšu atsevišķā blogā vēl, bet ieskatam - šīs jaukās meldru mantiņas var rotāt arī Tavu Ziemassvētku eglīti, atliek tikai piedalīties! 

Lai Jums radoši darbiņi un jauks šis svētku gaidīšanas laiks! 

20171216115407-27975.jpg