„Māmiņu klubs” testē „Baltais” biezpiena sieriņu „Medus kūka”

„Māmiņu klubs” testē „Baltais” biezpiena sieriņu „Medus kūka”

09. Dec 2013, 10:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

„Māmiņu kluba” ģimenēm bija iespēja piedalīties nelielā testā un notestēt A/S „Tukuma piens” jauno „Baltais” biepiena sieriņu „Medus kūka”.

Testātāji atzina, ka uzņēmuma dāvinātie desmit biezpiena sieriņi pazuda vienā miklī kā nebijuši, un dažiem pat bija grūti paspēt ēšanas procesu nofotogrāfēt, lai atsūtītu atsauksmes kopā ar bildēm mums. Dažās ģimenēs biezpiena sieriņi tika izmatoti kā vērtīga „valūta”, vienojoties ar bērniem un iemainot tos, piemēram, pret multiplikācijas filmu skatīšanos. Tādēļ jāsecina, ka tā ir nopietna un galvenais garšīga vērtība!

Visi testētāji atzina, ka „Baltais” biezpiena sieriņiem „Medus kūka” ir maiga garša un, protams, medus kūkas pēcgraša. Kāda testētāja pat ieteica, ka sieriņš varētu būt bez šokolādes glazūras, lai netiktu netrāucēta medus kūkas garša. Kāds tētis rakstīja: "Pašu biezpiena sieriņa „Medus kūka” garšu, protams, ir grūti raksturot - to ir katram pašam jāizbauda. Nosaukumā jau principā šī garšas izjūta ir pateikta. Es teiktu tā, ka tas ir kā saldais ēdiens, ko var baudīt gan pirms ēšanas, gan pēc, gan vienkārši tāpēc, ka gribas kādu našķi, bet nezini ko. Ar tieši šo problēmu, kad vakarā gribas kaut ko, bet nezini ko, mēs ģimenē saskaramies bieži ."

Par labu „Baltais” bieziena sieriņu „Medus kūka” atzina gan mazuļi, gan mammas un tēti. Visi testētāji bija vienisprātis, ka tas ir ļoti, ļoti labs našķis vai saldais ēdiens gan bēnrniem brokastīs, gan vecākiem pie kafijas. Vienīgā problēma - to gribas vēl un vēl!

20131114140939-10466.jpg

Kāda mamma atzina, ka pati pie sieriņa degustēšanas tika tikai tad, kad mazuļi bija pieēduši pilnus vēderus un viņai bija jāsamierinās tikai ar to, kas nu bija palicis pāri. Arī tetsētāju blogu fotografijas ar nošmulētajām, mazajām mutēm par to liecina!

Un varbūt tikai dažas pašas piesardzigākās mammas uztraucās vai sieriņā nav pāpāk daudz cukura. Bet tā kā tas tomēr ir tikai našķis, tad jāatceras, ka kārumam jābūt arī pieteikami saldam. Piesardzīgās mammas bija arī uzmanīgi izlasījušas satāvu un nebija atradušas neko bīstamu, un tas ļoti priecē - ne krāsvielu, ne "nelabo" tauku.

„Māmiņu kubs” var tikai pievienoties idejai , ko pauda tētis Jānis: "Pasludināt pēdējo februāra dienu par starptautisko biezpiena sieriņu aizsardzības dienu, kad tiek notiesāti visu veidu sieriņi vai tikai Jūsu iecienītie, kā nu vēlaties. Bet cerams, ka „Baltais” sieriņš „Medus kūka” būs starp tiem!"

lauvinja lauvinja 09. Dec 2013, 10:51

Man ar šis kā našķis šķita gards!