VIDEOreportāža no PIRMĀ Māmiņu kongresa

03. Dec 2017, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

25.novembrī norisinājās PIRMAIS MĀMIŅU KONGRESS, kas priecēja ar plašu un izglītojošu programmu ne vien topošās māmiņas, bet arī ģimenes ar bērniem.  Kongresa mērķis bija apkopot jaunākās tendences mātes un bērna veselības un profilakses jomā, uzsvaru liekot uz veselīgu grūtniecību kā nākamās paaudzes pīlāru. 

Visas dienas garumā uz lielās skatuves kāpa Latvijas labākie speciālisti, lai dalītos savās zināšanās un pieredzē par vecākiem aktuālām tēmām.  Savukārt paralēli lekcijām, bija iespēja arī degustēt un iepazīt dažādus produktus, apmeklēt fotostudiju, veikt testus, piedalīties meistarklasēs, aprunāties ar speciālistiem individuāli, kā arī ieraudzīt savu gaidāmo mazulīti  3D un 4D ultrasonogrāfijā.

Tāpat topošajām un esošajām māmiņām bija iespēja  gan sevi palutināt, gan saņemt atbildes uz jautājumiem par skaistumu un veselību.

Arī par mazajiem kongresa apmeklētājiem bija īpaši padomāts – bērnu zonā viņi varēja gan spēlēties, gan piedalīties radošajās darbnīcās.

Un atnākt noteikti ir vērts! Nav iespējams vārdos aprakstīt visas tās emocijas, kas tika piedzīvotas. Ir jāredz un jāizbauda pašam, tāpēc tiekamies jau nākamajā reizē!