Jaunā Māmiņu Kluba sezona sākas ŠAJĀ svētdienā, 3.septembrī, plkst.8:50 kanālā TV3!

Jaunā Māmiņu Kluba sezona sākas ŠAJĀ svētdienā, 3.septembrī, plkst.8:50 kanālā TV3!

28. Aug 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TV3 raidījums “Māmiņu Klubs” tradicionāli jauno sezonu uzsāk septembra pirmajā nedēļā – jau 3.septembrī jaunie vecāki uzsāks savas skološanās gaitas bērnkopībā, kopā ar jaunu raidījuma vadītāju!

20170818133723-27652.jpg 

Ligita Mieze, TV seja, kas daudziem skatītājiem būs atpazīstama no populārās TV spēles “Superbingo”, kļūstot par jauno māmiņu, pievienojusies “Māmiņu Kluba” radošajai komandai: “Tikko piedzima Emīlija, mums viss ir jauns! Atklājas pavisam jauna pasaule, kuras noteikumi jāsaprot. Priecāšos mācīties  pati un atklāt arvien jaunas lietas arī citiem vecākiem – kopā ar “Māmiņu Klubu”!”

“Māmiņu Klubs” ir visvecākais un arī vienīgais raidījums tieši vecākiem par un ap bērniem - sākot no gaidīšanas brīža līdz pat skolas solam un ilgāk. Jaunās ģimenes veidošanās ir īpašs brīdis cilvēka dzīvē, bet bērna piedzimšana vecākiem nes ne tikai priekus, bet arī raizes un kaudzi neatbildētu jautājumu. Lai spētu orientēties daudzajās teorijās un bērnkopības praksēs, “Māmiņu Klubs” ņem talkā labākos speciālistus un gatavo atbildes - praktiskus padomus un ekspertu viedokļus.

“Mēs vēlamies parādīt, cik dzīve kopā ar bērniem ir krāsaina! Viņi ienes dzīvē jēgu, un, kas nav mazsvarīgi, arī dzīvesprieku! Kā dēļ censties, ja ne bērnu dēļ - kļūt par labākiem, spēcīgākiem un spējīgākiem cilvēkiem?”, tā Ligita Mieze, jaunā “Māmiņu Kluba” vadītāja, kas pati jaunās māmiņas aicinās ne tikai rūpēties par mazuļiem, bet arī par neaizmirst par sevi. Ligitas vadītajā rubrikā “Mamma staro!” ieskatīsimies, kā māmiņām rūpēties par savu veselību, miegu, pašsajūtu, sportot un aicināt uz veselīgu dzīvesveidu arī visus pārējos ģimenes locekļus.

Ligitas 5 mēnešu vecā meitiņa Emīlija arī piedalīsies raidījuma filmēšanā. Raidījums, kas veltīts jauno mammu dzīvei, atklās jaunas rubrikas par ģimenes veselību, bērnu attīstību caur dabu un fiziskām aktivitātēm; kopā iepazīsim arī jaunumus bērnu lietās, modē un rotaļlietās, bet “Māmiņu Kluba” sociālajās kampaņās aicināsim Latviju atbrīvot no bērnu namiem un kustināt audžuģimeņu kustību.

“Māmiņu Klubs” kā TV raidījums vērojams arī TV3 kanālā, Lietuvā, kas ēterā ir jau 8 gadus - “Mamyciu Klubas” brīvdienu rītos. Raidījumam ir ne tikai lietuviešu, bet arī igauņu versijā Emmedeklubi.ee.

Raidījuma producente Sandija Salaka: “Visas Baltijas mammas ir apvienojušās “Māmiņu Klubā” un mums ir liela interese skatīt, kā gaida, laiž pasaulē, rūpējas un audzina bērnus Baltijas valstīs. Filmējot tik dažādas ģimenes un apstākļus, rodas sajūta, ka bērnu lietas ir liela jo liela kultūras sastāvdaļa. Sākot no šūpuļdziemsām, tradīcijām, un, beidzot ar  mītiem un aizspriedumiem. Mēs paņemam to labāko. Piemēram, Igaunijā ir attīstītāka dzemdniecība, bet Lietuvā - spēcīgāks ģimeniskums. Interesanti, ka lietuvieši publiski nerāda mazuli līdz pat 2-3 gadu vecumam. "Māmiņu Klubs” lauza šo “tikumu”, jo mēs mīlam un rādam bērnus, tomēr nākas saskarties ar dažiem aizspriedumiem. Latvija ir kaut kur pa vidu - brīžiem ļoti progresīva, brīžiem bēdīga, jo redzam arī daudz trūcīgu ģimeņu. Vēlamies iedvest vecākiem sajūtu, ka bērni - tas ir prieks un tā nākotne, kurā vērts investēt  - visu sev piederošo mīlestību un ne tikai.”

Skaties “Māmiņu Kluba” jauno sezonu no 3.septembra svētdienās plkst. 08:50 kanālā TV3 un TVPlay.lv, bet atkārtojumus no 9.septembra sestdienās plkst. 09:30 Kanālā 2!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 22. Aug 2017, 08:55

Katrs jauns sākums var būt neierasts,bet Ligita ir tik gaišs un saulains cilvēks,ka pavisam drīz pieņemsiet kā savējo!

MaminjV.S.N MaminjV.S.N 21. Aug 2017, 16:21

Man trukst ieprekšējas vadītājas Kristines, bet ar nepacietibu gaidu jauno sezonu raidijumu! 😀

Blumen Blumen 20. Aug 2017, 17:16

Tik ļoti bija pierasts pie iepriekšējā tik smaidigas vadītājas!!!!ka gaidot jauno sezonu arī cerēju ieraudzīt tik poziivo seju 😀