TV filmēšanās: kā ārstēt iesnas dažādu vecumu bērniem! Iespēja tikt pie LOR!

TV filmēšanās: kā ārstēt iesnas dažādu vecumu bērniem! Iespēja tikt pie LOR!

29. Aug 2016, 14:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas,

esam sākuši jaunās TV sezonas filmēšanu, tas nozīmē, ka arvien biežāk meklēsim mūsu stāstu varoņus. Jau šajā piektdienā veidosim sižetu par to, cik patiesībā bīstamas var būt iesnas, tāpēc meklējam mammu un mazo, kuri labprāt šajā sižetā piedalītos. Mēs dosimies vizītē pie ārsta LOR klīnikā, ārsts mazo apskatīs un izstāstīs, kā ārstēt iesnas dažāda vecuma bērniem, ko iesākt ar zīdainīšiem, kā palīdzēt vecākiem mazuļiem.

Lai mums izdotos stāsts, vēlams, lai mazajam nebūtu paniskas bailes no ārstiem, jo ārsts noteikti vēlēsies mazo apskatīt, taču, ja bērniņš aizgūtnēm raudās, nevarēsim to nofilmēt. Bērnam noteikti nekas nesāpēs!

Varbūt ar jūsu trīsgadnieku vai četrgadnieku ir iespējams sarunāt ko šādu? Varbūt ir mazulis, kurš vienmēr drošs un gatavs jauniem notikumiem?

Mammas, gaidīšu jūsu pieteikumus savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, kā arī  jūsu telefona numuru, lai varu ar jums sazināties un sarunāt precīzu filmēšanas laiku, tāpat gaidīšu informāciju par to, cik vecs ir jūsu bērns un kāpēc labprāt dotos vizītē pie lora?

Šī ir iespēja tikt pie patiesi laba speciālista un uzdot arī visus savus jautājumus!