TV filmēšanās: meklējam ģimeni,ar kuru izbaudīt pirts rituālus!

TV filmēšanās: meklējam ģimeni,ar kuru izbaudīt pirts rituālus!

29. Jul 2015, 00:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas,

pavisam drīz Māmiņu kl;uba TV raidījums sāks savu 11. Televīzijas sezonu. Šajā sezonā mums ir padomā daudz interesantu stāstu un vienā no tiem vēlamies, lai piedalāties jūs. Mēs veidosim stāstu par došanos uz pirtiņu kopā ar bērniem - kādā vecumā mazie ir gatavi pērties pirtiņā, ar kādām slotiņām, kā to padarīt par patīkamu rituālu un radīt bērniem patiku pret pēršanos pirtiņā. Tāpēc meklējam atsaucīgu ģimeni, kurai ir jauka pirtiņa, kuri varētu mūs uzņemt ciemos - Māmiņu kluba mazo filmēšanas grupu un pirtnieku pāri, kuri ierādīs pēršanās prasmes. Pirtniekiem līdzi būs gan savas slotiņas, gan skrubīši - viss, lai mazajiem pēršanās būtu jauka un patīkama, tāpat kopā varēsim baudīt kādu gardu pirts tēju. Vēlams, lai pirtiņa neatrastos ļoti tālu no Rīgas, jo diemžēl sava filmēšanas grafika dēļ Latgalē nepaspēsim nokļūt, taču 70 km rādiuss mūs noteikti nebiedē!

Filmēšanu vēlamies rīkot nākamajā nedēļā 3.augustā vairāk uz dienas otro pusi. Būtu jauki, ja pirtiņa jau kurtos, taču tajā nebūtu pārāk karsts.

Gaidīšu nelielu stāstu par jūsu ģimeni - cik mazie aug jūsu ģimenē, kāda vecuma, kur jūs dzīvojat. Ja atsūtīsiet kādu pirts bildi un to, kas atrodas ap pirtiņu, mēs būsim ļoti pateicīgi!

Jūsu vēstules gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com!

Uz tikšanos jaukā pirts rituālā!