Tiekamies svētdien, 25.novembrī, plkst. 9.20 kanālā STV Pirmā!

20. Nov 2018, 00:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunajā simtgadē iesoļosim ar jauniem, aizraujošiem un iedvesmojošiem stāstiem! Jau šajā svētdienā plkst. 9.20 no rīta kanālā STV Pirmā iepazīsim jaunus cilvēkus, jaunas aizraušanās, gūsim noderīgus padomus un, protams, gatavosim arī kārdinošu uzkodu.

Starp mums dzīvo daudz sieviešu, kuras ar savu jaudu un dzīves stāstu spēj iedvesmot citas, šoreiz pavisam neparasts stāsts kopā ar Latvijas nacionālās sieviešu futbola izlases spēlētāju Anastasiju Ročāni par to, kas liek mums izvēlēties neparastu nodarbošanos, par profesionālā sporta savienošanu ar mammas lomu un to, ko mūsu darbs mums var iemācīt.

Kopā ar dziedātāju, mūziķi Vinetu Elksni atklāsim šūpuļdziesmu stāstus - kāpēc bērni tik ļoti vēlas dzirdēt mammas dziedam.

Uzzināsim, kā bērniem palīdzēt apgūt zobu kopšanas tehniku, un varēsim pašpikot no speciālista, kā pareizi tīrīt zobiņus gan bērniem, gan, protams, arī sev.

Mazajam bērniņam ienākot pasaulē, var rasties daudz jautājumu par to, kā mazulīša ādu kopt vispareizāk un kā bērniņam vispareizāk pieskarties. To arī noskaidrosim svētdienas raidījumā!

Savukārt kopā ar Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas mazā Kārlīša mammu uzzināsim, kam dot priekšroku - ierastajiem biezenīšiem vai arī bērna vadītai ēšanai? Kā zināt, ka bērniņš, ja praktizēsim bērna vadītu ēšanu, neaizrīsies, un ko mazajam dot nogaršot?

Raidījumu skaties arī