Tiekamies STV šo svētdien 9.20! Kas tevi sagaida jaunajā raidījumā?

04. Oct 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā sezonā, atzīmējot Māmiņu Kluba 15.dzimšanas dienu, esam sarūpējuši jaunumus arī TV raidījumā. Būs jaunas tēmas, jauni sarunu partneri intervijās un, kas vissvarīgākais, - arī jauna TV raidījuma vadītāja - Rūta Dvinska!

Kas tevi sagaida šīs sezonas pirmajā raidījumā 6.oktobrī?

Raidījumā tiksimies ar Kristīni Virsnīti. Mūsu iemīļoto raidījuma vadītāju, ar kuru kopā esam bijuši 10 gadus. Piedzīvojuši tik daudzas emocijas un notikumus. Nu laiks ar Kristīni tikties mainītās lomās, jo šajā svētdienā viņa būs raidījuma lielās intervijas viesis. Runāsim par dzīvi, bērniem un nebaidīšanos spert soli pretī pārmaiņām.

Dosimies pie speciālista, lai noskaidrotu, vai ar saulīti un uzturēšanos dienasgaismā ir pietiekami, lai organismu nodrošinātu ar vajadzīgo D vitamīna devu? Uzzināsim, kā notiek D vitamīna līmeņa noteikšana un kas mums var palīdzēt uzņemt tik ļoti organismam vajadzīgo vitamīnu.

Noskaidrosim, kādas rotaļas ir vispiemērotākās bērniem dažādos vecuma posmos, un to, kāpēc bērnam ir tik ļoti svarīgi rotaļāties kopā ar māmiņu, tēti un pārējiem ģimenes locekļiem.

Uzzināsim visu svarīgāko par zivs iekļaušanu mazuļa uzturā - no cik mēnešu vecuma tās ieteicamas un kādām zivīm dot priekšroku.

Tiekamies 6.oktobrī plkst. 9.20 STV Pirmā!