Tiekamies 31.martā Māmiņu Kluba TV raidījumā! Lielajā intervijā - Viesturs Meikšāns

29. Mar 2019, 17:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai esat gatavas aprīlim? Vēl dienu pirms lielās joku dienas, svētdienas rītā, 31.martā, tiksimies kārtējā Māmiņu Kluba TV raidījumā.

Našķosimies, runāsim par dzīvi un ne tikai. Gūsim vērtīgus padomus un varbūt kādai no jums raidījums būs kā sen gaidītais atspēriens, lai savā dzīvē ieviestu kādas izmaiņas.

Ieskaties, par ko vēstīsim šajā svētdienā!

Lielajā intervijā tiksimies ar teātra un operas režisoru Viesturu Meikšānu. Uzzināsim, kāpēc viņš nolēma iemainīt labi apmaksātu darbu pret režisora profesiju, un kā spert pirmo soli pārmaiņu virzienā. Sarunāsimies ne tikai par darbu, bet arī par Viestura šķiršanos un attiecībām ar dēliem.

Kopā ar Rimi Bērniem garšu ekspertu Normundu Baranovski un Rimi Gardēdi Signi Meirāni šajā svētdienā pagatavosim dažādus gardumus no mandelēm - sviestu, trifeles un kokteili.

Vasara ir tepat aiz stūra, tāpēc daudzas sievietes noteikti cenšas noķert pēdējo momentu, lai sagatavotos peldkostīmu sezonai. Vēstīsim, kā ar vēsu prātu izvērtēt dažādās tievēšanas kampaņas, zināt, kuriem speciālistiem uzticēties, un kā neuzķerties uz tukšiem solījumiem un nekaitēt savai veselībai.

Kopīgi gatavosimies dzemdībām, vaicājot Māmiņu Kluba Vecāku skolas vecmātei Elīzai Romānovai, kuras ir vissvarīgākās lietas, kas noteikti jāzina par dzemdībām.

Raidījumā būs reāls mammas stāsts par izvēli saglabāt cilmes šūnas, lai palīdzētu saviem bērniem.

Laiks nolikt tālāk ziemas drēbes un sveicināt pavasari! Kopīgi dosimies uz veikalu iegādāties mūsu klimatiskajiem apstākļiem piemērotāko bērnu apģērbu pavasarim.

Tiekamies 31.martā plkst. 9.20