Tiekamies 2.jūnijā Māmiņu Kluba TV raidījumā. Lielajā intervijā - Jānis Stībelis

31. May 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai esat gatavi vasaras pirmajam mēnesim? Jau rīt jūnijs būs klāt. Taču, lai arī ir sākusies vasara, mūsu tradīcija svētdienu rītos ir nemainīga - tiekamies, lai nesteidzīgi dienu iesāktu ar Māmiņu Kluba TV raidījumu.

Mēs apsolām, ka arī šī reize nebūs izņēmums, un būs gan tēmas, kas liek padomāt, gan arī sižeti, kas liks sarosīties un nekavējoties ķerties pie rīcības.

Ieskaties, par ko stāstīsim 2.jūnija raidījumā!

Lielajā intervijā tiksimies ar mūziķi Jāni  Stībeli, lai nopietni un atklāti parunātu par dzīves ceļu un to, ko Jānim patiesībā nozīmē būt optimistam. Sarunā pieskarsimies arī jautājumam, kādas ir mūziķa attiecības ar viņa trīs dēliem un kāpēc viņš nevēlas, lai ģimenes dzīve būtu plaši apspriežama.

Jānis StībelisKopīgi ar Rimi Bērniem šefpavāru Normundu pagatavosim biezpiena siera kūku.

Biezpiena siera kūka

Dosimies noskaidrot, kāpēc mazuļiem ir tik svarīgi rituāli. Kāpēc gan viņiem ir būtiski samīļoties pirms miedziņa un vannošanās ir rituālu rituāls.

Vannošanas rituāli

Pludmales sezonu pasludinām par atklātu! Tāpēc laiks noskaidrot praktiskus ieteikumus, kā izvēlēties peldkostīmu, lai tajā izskatītos labi un izmērs būtu tieši laikā.

Kā izvēlēties peldkostīmu

Pārkaršana nav joka lieta, tāpēc uzzināsim, kā to atpazīt un kā noteikti nevajadzētu rīkoties, cenšoties pasargāt savus bērnus no karstuma dūriena.

Bērna pārkaršana

Tiekamies 2.jūnijā plkst. 9.20.

STV Pirma