Tiekamies 24.februārī Māmiņu Kluba TV raidījumā. Lielajā intervijā - Ketija Šēnberga!

22. Feb 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums vienmēr ir liels prieks ar jums tikties svētdienu rītos. Un šī svētdiena, protams, nebūs izņēmums.

Šajā svētdienā plkst. 9.20 slēdz iekšā STV, jo mēs esam sarūpējuši tēmas, starp kurām noteikti atradīsi kādu, kas Tevi uzrunās jo īpaši.

Lielās intevijas viešņa šoreiz būs TV personība Ketija Šēnberga, kura audzina savu gadu veco dēlu Regnāru. Ar Ketiju sarunāsimies par izaicinājumiem mammas lomā, par atgriešanos TV ekrānos un prasmi to visu apvienot.

Meklēsim atbildes uz jautājumiem, kā notiek medicīniskā apaugļošana. Noskaidrosim, kas liek sievietēm ziedot savas olšūnas ģimenēm, kuras nevar tikt pie sava bērniņa.

Šķiršanās ir sāpīgs zaudējums. Raidījumā savā pieredzē par šo jautājumu dalīsies cilvēki, kuri piedzīvojuši šķiršanās sāpes, kā arī vaicāsim ekspertiem, kāpēc tā notiek un kā vieglāk šķiršanos pārdzīvot.

Kopā ar Rimi Bērniem garšu pētnieku Normundu Baranovski pagatavosim īru jēra gaļas sautējumu.

Uzzināsim, kā rīkoties gadījumos, ja turpinām zīdīt bērniņu, bet pieteicies nākamais mazulītis.

Ziema ar biežajām slimošanas reizēm būs garām, taču jāsāk domāt par pavasari, jo līdz ar to pie mums atnāk arī dažādi vīrusi. Dosimies pie speciālista, lai noskaidrotu, kā pavasarī stiprināt imunitāti.

Kura no mums gan nevēlas izskatīties skaista! Tāpēc dosimies uzzināt, kā parūpēties gan par savu iekšējo, gan ārējo skaistumu.

Tiekamies 24.februārī plkst. 9.20 STV!

Raidījumus skaties arī