Tas ir jāzina ikvienam topošajam vecākam! Tiekamies hendlinga konsultācijās!

Tas ir jāzina ikvienam topošajam vecākam! Tiekamies hendlinga konsultācijās!

11. Jul 2022, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atkal Tev un partnerim ir iespēja satikt fizioterapeiti Klaudiju Hēlu,  lai hendlinga nodarbībā apgūtu prasmes, kas nepieciešamas jau no mazuļa pirmajām dzīves stundām un dienām- pareizu celšanu, nešanu un ģērbšanu.

Kāpēc topošajiem vecākiem vajadzētu apmeklēt hendlinga nodarbības?

Pirmkārt, hendlings ir mūsu pašu roku prasmīgas darbs. Tā ir gan ķermeņa kopšana, apģērbšana, autiņbiksīšu maiņa, gan masāža, gan rotaļāšanās. Katram bērnam ir kāda noteikta programma, kas ielikta ar mātes dabas palīdzību, kā zīdainim vajadzētu attīstīties. Mūsu rokām vajadzētu būt ļoti prasmīgām, lai ikdienā mēs nenodarītu bērnam pāri.

Tāpat noteikti vajadzētu nākt uz nodarbībām, lai mēs zinātu, kā bērns attīstās un otrkārt, lai zinātu, kā pareizi pielietot savas rokas ikdienas aprūpē.

Kā topošie vecāki var apgūt hendlinga prasmes? Tomēr ikdienas darbības ar mazuli ir kaut kas cits kā teorētiskas nodarbības vai nodarbības ar lelli.

Tieši šī paša iemesla dēļ nodarbības nedrīkstētu būt tikai teorētiskas, bet tām vajadzētu būt ar praktisku pieskaņu. 

Aicinām ikvienu vecāku ņemt līdzi rotaļlietu ar rokām un kājām (tā var būt gan lelle, gan mīkstā rotaļlieta), lai nodarbības laikā var izmēģināt gan pareizu celšanu, nešanu, turēšanu, ģērbšanu utt.

Kam vajadzētu apmeklēt konsutāciju? 

Tā kā ikdiena sastāv ne tikai no kontakta ar māmiņu, bet arī citiem, uz nodarbībām aicinu arī tētus, kuri apgūs pareizus hendlinga principus.

PIESAKIES UZ HENDLINGA KONSULTĀCIJU TOPOŠAJIEM VECĀKIEM ŠEIT!