Sveiciens aktīvajām māmiņām!

25. Nov 2015, 11:48 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Mīļās topošās un esošās māmiņas, jau nedēļa ir paskrējusi, un laiks atkal pateikt paldies jums par to, ka ikdienas esat kopā ar mums! Prieks, ka piedalāties ne vien konkursos, bet dalāties arī piedzīvojumos, pārdzīvojumos, un iedvesmojošos stāstos!

Sarkangalvīt, mēs nevaram neteikt to pašu, ko tu - - 46 kg!? - Tas ir iespējams!!!

Tu esi ļoti, ļoti iedvesmojoša māmiņa, un mēs pat savām acīm neticam tavām brīnišķīgajām pārmaiņām, un tai pat laikā - viss noticis mūsu acu priekšā, ar ko varam būt patiesi lepni! Mūsu vidū ir ne tikai iedvesmojošas, bet arī ar milzīgu gribas spēku apveltītas māmiņas! Tā turēt!

Lai gan nosiguldas stāsts nav ar visai priecīgu nosaukumu, mēs varam būt priecīgi no visas sirds, jo mazais cilvēciņš, kurš bija cukurpakas lielumā, nu aug par lielu resgali, kas sagādā prieku ne vien mammai, bet arī gādīgajai, mīļajai omītei! 

Katrai jums dāvana:

Pārsteigums - kosmētika no Catrice/ essence

20151021194356-16847.jpg

FOTO ilustratīva nozīme

Ļoti labs, aizdomāties liekošs stāsts pie mums atceļojis no meistarriga. Paldies tev par pārdomām un to, ka arī māmiņas aicināji diskutēt un dalīties pieredzē zem sava stāsta ar nosaukumu: Darbs no mājām - tas nekad nav tik viegli, kā izklausās!

Tev dāvinām grāmatu no Zvaigzne ABC!

"Lauku sētā. Kustīgās bildītes"

20151125103710-47124.jpg

Vairāk par grāmatu  - www.zvaigzne.lv

Balviņas saņēmējus gaida jau Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), pirmajā stāvā līdz 2015.gada 25.decembrim. Atgādinām arī par iespēju saņemt balviņas ar Pasta Stacijas starpniecību (skatiet zemāk!).

Paldies, ka esat kopā ar mums!

Māmiņu Klubs

nosiguldas nosiguldas 25. Nov 2015, 12:28

liels paldies.😀