REĀLU MAMMU TV filmēšanās: reizēm pietrūkst sevis mīlēšana...

REĀLU MAMMU TV filmēšanās: reizēm pietrūkst sevis mīlēšana...

01. Nov 2016, 10:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mammas,

noteikti esat pamanījušas Māmiņu kluba TV stāstus “Reālas mammas”, kuros runājam par mammu pieredzi, par kuru reizēm mēdzam noklusēt. Paldies brīnišķīgajām mammām, kuras ir gatavs atklāti stāstīt par savām sajūtām. Mēs esam runājuši par mammu nogurumu, jau šajā svētdienā satiksim mammu, kura būs atklāta par savām attiecībām ar ēdienu un to, ka mēdz apēst stresu.

Mums padomā nākamais stāsts – daudzas no mums, kuras ir piedzīvojušas vai šobrīd piedzīvo sava bērna pirmo dzīves gadu zina, ka pienākumi un atbildība mēdz mūs turēt spriedzes sajūtās, kamēr visapkārt ir tik daudz padomdevēju un skolotāju, kuri vēsta, kā mums sevī saglabāt sievišķību, kā būt vēdiskajai sievietei, kura ir pavarda turētāja, no  kuras nekad neviens nenovēršas, taču patiesībā bieži vien viss, ko mēs vēlamies ir uzvilkt treniņbikses un atpūsties. Tāpat mēs dzirdarm, ka visas problēmas dzīvē ir no tā, ka mēs sevi nemīlam, sevi ir vairāk jāmīl, taču būsim godīgas, vai daudzas no mums, liekot roku uz sirds, var teikt – jā, es sevi mīlu!?

Nu, lūk, meklējam mammu, kura labprāt ar mums runātu par manis iepriekš aprakstīto, jo iespejams mēs kopā iekustināsim kādu svarīgi sviru, kas mums palīdzēs apjaust daudzas svarīgas lieta sun ne tikai mums pašām, arī cilvēkiem, ar kuriem diendienā esam kopā.

Jūsu pieteikumus un nelielu stāstu, kāpēc jūs šis aicinājums ir uzrunājis, gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, lūdzu, norādiet arī savu telefiona numuru, lai varu ar jums sazināties par filmēšanas laiku.

Es ticu, ka mēs esam gatavas būt atklātas un runāt par patiesi svarīgo!

Kristīne

ViKrEm mamma ViKrEm mamma 01. Nov 2016, 13:33

Jā, šī tēma, manuprāt, ļoti aktuāla un to noteikti sapratīs katra mamma. Noteikti apstiprinās, ka smaidīgās, smukās mammas, lielākoties, ir tikai uz žurnāla vāka. Zinu no savas pieredzes to, ka es sevi mīlu, bet ne tik stipri kā savus bērnus, vīru, vecākus. Tos es mīlu visvairāk. Sevi sanāk vairāk mīlēt tikai neikdienišķās situācijās, neierastās situācijās - kad esi apslimis, kad esi smagi saslimis, kad saskaries ar situācijām, kuras liek par sevi padomāt vairāk, bet tā - skrien kā vāvere ritenī, kad ikdienā labākaja gadījumā paspēj izfēnot, saķēmmēt matus, uzlikt krēmu sejai, iekrāsot uzacis, skropstas un lūpas, bet tās jau sēžot sastrēgumā 😀 Jā, pa mājām biezi vien staigāju savā rozā halātā, vai sporta biksēs un T-kreklā. Man tiešām tā ir ērti, arī šādā izskatā dažreiz uzkrāsoju lūpas, acis...
Gadiem ejot ikdienas apavus arī man ir nomainījuši ērti zema papēža apavi, jo špiļkās visu uzspēt, kas dienas laikā jāuzspēj, es nevarētu, pieļauju, ka arī vecums pie vainas 😀
Man mīlēt sevi vairāk nesanāk, zinu, ka vajadzētu, bet šo mīlestību uz sevi es izdalu saviem mīļajiem, sev soloties - rīt būs savādāk, pēc mēneša būs savādāk...

mamma27 mamma27 01. Nov 2016, 11:00

Ak cik aktuāla tēma! Legingi un krekliņš ir ikdienas sastāvdaļa,kaut vīrs reiz pa reizei saka- nu tak uzvelc ko smuku 😃 bet pēc ikdienas skriešanas nav ne spēka ,ne vēlēšanās!!!