Pregnahealth un nekāda dzelzs trūkuma organismā!

Pregnahealth un nekāda dzelzs trūkuma organismā!

31. Oct 2013, 09:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Es zinu tik daudz māmiņu, kam grūtniecības laikā ir konstatēta anēmija jeb dzelzs trūkums organismā.. Un tagad, kad pati gaidu pirmo bērniņu, jau pie pirmajām krampju lēkmēm kāju ikros nopratu - vai tikai dzelzs nebūs tas, kas trūkst.

Apjautājos par to arī Māmiņu KLuba vecāku skolas dzemdību sagatavošanas kursos, kuros vecmāte Baiba Zelka atzina, ka jā - šos krampjus var izraisīt arī dzelzs trūkums, un tādos gadījumos nereti tiek izrakstīts magnija preparāts lietošanai grūtniecības laikā.

Pēc kursiem mēs saņēmām dāvaniņas, un liels bija mans pārsteigums, kad starp tām ieraudzīju arī Pregnahealth vitamīnus, jo zināju, ka arī tie satur dzelzi. Tā kā vitamīnus vēl nebiju sākusi lietot, nolēmu riskēt un izmēģināt šo dāvaniņu. Un patīkams prieks - pagaidām krampju lēkmju nav. Un ļoti, ļoti ceru, ka tādu arī nebūs, lai gan mums stāstīja, ka tās vēlāk var kļūt stiprākas dažādu iemeslu dēļ.

Nu lūk, bet pašlaik, pateicoties Māmiņu Klubam, apgādāju sevi ne vien ar dzelzi, bet arī ar citām man un bērniņam nepieciešamām vielām, kas apvienotas vienā kapsulā!

Paldies!