Piena sēne pazuda pēc Lactacyd lietošanas

Piena sēne pazuda pēc Lactacyd lietošanas

15. Nov 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad man bija piena sēne, man ārste papildus zālēm ieteica arī profilaksei lietot intīmās ziepes, kurām pH ir mazāks par 5,5, jo tās padara maksts vidi skābāku un neuzņēmīgāku pret visādām kaitēm.

Sākumā lietoju veikalos nopērkamus intīmās higiēnas līdzekļus, bet pēc tam izmēģināju Māmiņu Klubā iegūto Lactacyd Femina, ko var nopirkt ne tikai aptiekā, bet pat jebkurās Drogās. Kopš lietoju šāda tipa ziepes, nekādu sevišķu problēmu vairs nav bijis. Es gan nezinu, vai tas palīdzēs visām - man teica, ka problēmas rodas galvenokārt no tā, ka maksts vide esot pārāk sārmaina un tāpēc nevar tik efektīvi cīnīties pret piena sēni.

Bet konkrētajā Lactacyd Femina pH līmenis ir 5,2! Tātad - tas ir pat vairāk kā piemērots lietošanai ne tikai piena sēnes ārstēšanā, bet arī ikdienā!

Ārstējot piena sēni svarīgs ir ne tikai atbilstoša pH līmeņa nodrošinājums maksts vidē, bet arī tas,  kādu apakšveļu valkājam, kādus biksīšu ieliktnīšus lietojam (labāk gan būtu no tiem atteikties), kā arī tas, kā vispār izvēlamies intīmās zonas mazgāšanas līdzekļus, un vai pievēršam uzmanību vairāk to smaržai, vai tomēr efektivitātei.

Paldies par iespēju testēt!

Veselību visām sievietēm!