Paldies MILZĪGS MAZAJIEM VANNAS rotaļu prieka baudītājiem!

16. Jun 2015, 13:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sāksim šajā reizē ar atvainošanos par noslēguma raksta kavēšanos. Gribētos, lai viss dzīvē norit vienmēr un veiksmīgi, un tikai un vienīgi pēc pulksteņa un pēc plāna, un tomēr  - dažkārt dzīvē gadās dažādas izmaiņas, bet, kā gadiem ilgā pieredze rāda, vēl neviens konkurss mūsu portālā bez uzvarētāja nav palicis! Ja arī kādu dienu nokavējam, lūdzam izrādīt sapratni, un esam priecīgi, ja māmiņas ir acīgas un atgādina mums! Jūs taču redzējāt, cik ļoti gatavojāmies pasākumam modes un izklaides centrā Rīga Plaza, tāpat ne to mazāko sagatavošanos (arī portālā) prasīja Vasaras festivāls. Tad nu tiešām, tiešām no sirds vēlreiz atvainojamies, un nu te arī būs KONKURSA REZULTĀTI!

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām, un sakam jums visiem, visiem paldies par jautrajām vannošanās bildēm!

kristiiine:) - Pičiņu pačiņu austiņām un kājiņām

Gustavamammma - Vannas prieki mūsmājās

ilvija82 - "Pičāsimies?!"

IlvaV - Operācija PLŪDI

Jolanta Piraga - Gustavs vannojas un plunčājas no visas sirds

 

BALVU FONDS

Bübchen Kids

20150518110312-54378.jpg

Ilustratīvs foto

Balvu dāvinām -

Gustavamammma

APSVEICAM!

Balviņa saņēmēju gaida jau Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), otrajā stāvā līdz 2015.gada 14.jūlijam. Atgādinām arī par iespēju saņemt balviņas ar Pasta Stacijas starpniecību (skatiet zemāk!).

Māmiņu Klubs

Blumen Blumen 16. Jun 2015, 17:21

Apsveicu!!!!🌷
Kad man meitina dzima pirms 8gadiem mes tikai Bubchenu lietojamun pat sobrid mums loti patik vinu kremini un sampunini 😀