Paldies, ka parādīji pavasara apavus, nāc pēc kosmētikas pie mums!

18. May 2015, 09:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lāči ziemas miegu guļ attiecīgajā gadalaikā, bet ziemas apavi guļ veselus trīs gadalaikus: visu pavasari, vasaru un vēl rudeni! Ļauj tiem izgulēties kārtīgi, liec ziemas apavus tālākajā kaktiņā nost, un meklē pavasara apavus! Paskaties, kāds skaists laiks aiz loga, vai tiešām negribas uzposties? Gribas, mēs zinām! Un viegla gaita, patīkamos, ētos apavos, tas ir tieši tas, kas tagad vajadzīgs! Tāpēc paldies sakām visām par to, ka atrādījāt savus pavasara apavus un iedvesmojāt viena otru - košākiem jaunumiem savā apavu garderobē!

Mājsaimnieču olimpiāde ir galā, un nu - pasniedzam balvu!

Balva

20150512111323-87082.jpg

Mesoestetic ir viens no tehnoloģiski advancētākajiem uzņēmumiem, kas piedāvā medicīnisku ādas aprūpi. Mesoestetic jau gandrīz divdesmit gadus ir bijis savas industrijas līderis inovāciju ziņā.

Mesoestetic® farmācijas laboratorijas (Barselonā, Spānijā) kompetence un veiktie pētījumi tiek pilnībā veltīti tam, lai attīstītu un uzlabotu sejas un ķermeņa ādas aprūpi. Šīs laboratorijas veic ilgstošu jaunāko sastāvdaļu izpēti. Inovatīvo tehnoloģiju un mūsu zinātnieku un ķīmiķu pieredzes apvienojums padara mesoestetic® produkciju par vislabāko korektīvās ādas aprūpes piedāvājumu ar augstākajiem standartiem, kā piemēram, cosmelan® un mesoéclat® Depigmentācijas aprūpei , kā arī jaunākos risinājumus cilmju šūnu pielietošanā.

Atklāj mesoestetic® īpatnības un standartus, kas nodrošina ātrus un efektīvus rezultātus gan pacientiem, gan profesionāļiem.

Mesoestetic Pharma Group produktus ir iecienījušas tādas pasaules zveigznes kā Madonna, Beyonce, Dženifera Anistone, iepazīsties ar tiem arī tu!

Mesoestetic kosmētikas oficiālais izplatītājs Latvijā ir SIA Dinastija, Veikali Brīvības ielā 180 un Tirdzniecības centrā Spice.

Balva tika izspēlēta starp maminuklubs.lv, maminklub.lv un sieviesuklubs.lv dalībniecēm.

Balvu laimējusi -

Nymph

Viņas blogu lasi šeit->>>

APSVEICAM! Dāvaniņa jāizņem VC4 filiālē t/c Spice 2.stāvā no 20.maija līdz 5.jūnijam.


Māmiņu Klubs

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 26. May 2015, 11:19

Dārgās lasītājas! Paldies par tik aktīvu dalību Dynasty blogu konkursā! Jūsu pieteikumi bija tiešām interesanti un acīm baudāmi. Mūsu komanda izvērtēja jūsu pieteikumus un simpātiju balvu pasniedzām dalībniecei, kura lieliski bija uztvērusi Mājsaimnieču olimpiādes tēmu un attēlojusi to caur foto kompozīciju un savu stāstu par to, kā viņa iemīlēja sportiskās kediņas, nezaudējot savu sievišķību. Lasiet mūsu simpātiju balvas ieguvējas blogu šeit: http://www.sieviesuklubs.lv/kluba-jaunumi/pretpolu-duets-kurpju-plaukta-260312/