ONLINE TV 22.aprīļa māmiņu konferences videoieraksts

24. Apr 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

It kā ir pavasaris, vai ne? Bet - sāksim gatavoties vasarai jau tagad! Māmiņu Kluba ekspertu komanda ir sagatavojusi īpašu programmu, lai tu pēc iespējas vairāk uzzinātu par mazuļu attīstību, masāžu grūtniecības laikā, par dažādiem pavasarīgiem pārtikas jaunumiem, skaistumkopšanu, un, protams, arī par Māmiņu Kluba vasaras festivālu! 

Māmiņu Kluba jaunumi

Pirmo reizi Māmiņu Kluba pastāvēšanas laikā gatavosimies īpašam notikumam - vecāku vasaras festivālam, kura ietvaros notiks daudz interesantu lietu: būs sportiskas aktivitātes, meistarklases, nodarbības, konkursi, atrakcijas un vēl ļoti daudz kas cits. Kur svinēsim? Par to visu vairāk pastāstīs Māmiņu Kluba vadītāja Sandija Salaka.

Bēbis dodas pasaulē: uzzini visu par rāpošanu un staigāšanu

Studijā viesosies fizioterapeite Klaudija Hēla, kas ar mazuļiem tiekas teju katru dienu Māmiņu Kluba Vecāku skolā. Viņa mums pastāstīs visu par mazuļu attīstību, kā arī - par mazuļa rāpošanu, staigāšanu. Aicinām ikvienu sagatavot arī jautājumus speciālistei!

Mūsdienu aktuālās ādas problēmas un to risinājumi vasarā

Mūsdienu aktuālās ādas problēmas un to risinājumi vasarā. Laužam priekšstatu, ka vasarā nevar veikt procedūras, tai skaitā lāzerprocedūras. Noskaidrosim arī,kādas ir jaunākās estētiskās medicīnas tehnoloģijas. Gan klasisku dermatoloģisku, gan ādas estētisku problēmu risināšanā pasaulē iezīmējas tendence vairāk ieguldīt laiku un līdzekļus tieši profilaksē.

Vesela āda- bez strijām

Masiere Natālija Kirjuhina Māmiņu Kluba Vecāku skola ik dienas lutina topošās un jaunās māmiņas, šajā reizē vairāk runāsim par to, kāda nozīme ir grūtnieču masāžai. Uzzināsim, kādos gadījumos tā ir ieteicam, kādi ir tās plusi. Relaksēsimies un gatavosimies bērniņa dzimšanai!

Skaistumkopšanas procedūras māmiņām savās mājās

Tieši tā, arī tu savās mājās vari tikt pie profesionāliem skaistumkopšanas pakalpojumiem! Kā? Par to vairāk pastāstīs dūla, sertificēta kosmētiķe Kristīne Bērziņa, kas iepriecina un skaistākām ļauj sajusties ne tikai topošajām, bet arī jaunajām māmiņām, dodoties pie viņām uz mājām. 

Ekoloģiskā pārtika - tieši no dabas

Studijā sastapsim dr.sc.ing., Ekodizaina kompetences centra pārstāvi Janu Simanovsku, kas mums pastāstīs par to, kāda nozīme ir veselīgam uzturam ikviena cilvēka dzīvē. Uzzināsim arī vairāk par to, ar ko atšķiras ekoloģiskā pārtika no lielveikalos nopērkamās, kā arī iepazīsimies ar gardiem produktiem!

Veselības kokteiļu meistarklase

Kopā ar uztura speciālisti Inesi Siksnu gatavosim veselības kokteiļus, uzzināsi vairāk par dažādu garšu variācijām un to, kādu labumu šādi kokteiļi sniedz mūsu organismam!

20141015120931-62878.jpg