VIDEOatskats uz Māmiņu Kluba VASARAS festivālu!

13. Jun 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs tikāmies Māmiņu kluba vasaras fesivālā jau trešo reizi plašajā Ziemeļblāzmas kultūras parkā, kad kopā sanāca tūkstošiem vecāku ar bērniem, lai izbaudītu visdažādākos piedzīvojumus – varēja atpūsties un sadraudzēties, nogaršot un eksperimentēt, piedzīvot un izbaudīt.

Tāpat visas dienas garumā koncertā dziedājā mazi un lieli – bērnu vokālā grupa Dzeguzīte, jaunie talanti no Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas, pat mammas ar mazuļiem slingos dejoja un aicināja ikvienu pievienoties svētku svinēšanā.

Viens no gaidītākajiem un arī lielākajiem notikumiem festivāla laikā bija arī ratiņu parāde. Mammas un tēti bija tik radoši darbojušies un uzbūruši visneticamākos braucamrīkus.

Tāpat mazajiem aktīvistiem bija iespēja piedalīties rāpošanas čempionātā, raibi gan viņiem gāja un rāpoja bērni dažādos virzienos, taču tas tikai vairoja prieku par piedzīvoto.

Māmiņu kluba Vasaras festivāls ir piedzīvots un jāsaka – mēs noteikti tiksimies 2018.gadā, kad atklāsim vasaru ar vērienīgu festivālu! Uz tikšanos, draugi!

20170612152205-57893.jpg