Meklējam TV sižetam Stockmann veikalā ģimeni, lai pielaikotu pavasarīgus tērpus!

Meklējam TV sižetam Stockmann veikalā ģimeni, lai pielaikotu pavasarīgus tērpus!

16. Mar 2014, 18:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas, tēti un mazie,

pavasaris jau ir tepat, tepat, tāpēc esam nolēmuši noskaidrot, kādas ir pavasara modes tendences apģērbā un vēlamies to darīt kopā ar jums. Tāpēc meklējam jauku ģimenīti - mammu, tēti, meitiņu un dēlēnu, kuri labprāt kopā ar mums dotos uz universālveikalu Stockmann un pielaikotu krāsainus tērpus. Kopā ar mums būs arī stiliste, kas palīdzēs tērpus izvēlēties, ieteiks kā labāk tos saskaņot un izstāstīs arī dažādus knifiņus par to, kā ar apģērba palīdzību izcelt savu augumu un iespējams noslēpt to, ko mēs nevienam nevēlamies atklāt.

Mēs noteikti parādā nepaliksim un par piedalīšanos mūsu projektā dāvināsim visai ģimenei iespēju noskatīties kādu no Leļļu teātra izrādēm aprīlī.

Kā pieteikties?

Jūsu pieteikumus gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, lūdzu, norādiet savu telefona numuru, lai varu ar jums sazināties. Un vēl - pastāstiet, cik gadu ir jūsu brīnišķīgajām atvasītēm - meitiņai un dēlēnam, bet varbūt mēneši un arī savus izmērus - pieaugušo un bērnu, lai varam nosūtīt ziņu stilistei.

Pieteikties drīkst arī māmiņas, kurām ir meitiņa un dēlēns, arī tad, ja tētis ļoti nevēlas nākt līdzi. Vai arī ģimenīte, kurā aug tikai meitiņa vai tikai dēlēns.

Uz tikšanos filmēšanas laukumā!

Jūsu Māmiņu Klubs