Māmiņu Kluba TV raidījuma 26.janvāra lielajā intervijā - Madara Kiviča

24. Jan 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katru svētdienu mēs gaidām tikpat ļoti kā šogad sniegu, jo katra satikšanās ar jums ir ļoti īpaša. Ar pārdomātiem sižetiem, sirsnīgām sarunām mēs ik svētdienu plkst. 9.20 tiekamies kanālā STV Pirmā, lai būtu kopā.

Tiekamies arī šo svētdien, 26.janvārī!

Raidījuma lielajā intervijā tiksimies ar divu meitiņu mammu, skandalozā mūziķa Andra Kiviča bijušo sievu Madaru Kiviču. Runāsim par viņas dzīves ceļu, par meitām, sevis meklējumiem un dzīves pavērsieniem.

Ziemas periods ir viltīgs un līdzi nes saslimšanas. Tāpēc dosimies pie speciālista noskaidrot, kas būtu jāievēro slimošanas un atveseļošanās periodā.

Kustēšanās un sportošana dod daudz pozitīvu emociju un vienlaikus arī enerģiju. Tāpēc sarunā ar Rimi Bērniem fiziskās sagatavotības treneri Kārli Birmani noskaidrosim, kādi ir būtiskākie nosacījumi sportošanai ziemā.

Jo labāk jūtas topošā māmiņa, jo arī laimīgāks puncī ir mazulis. Tāpēc šoreiz Superbēbīša māmiņa Kristīne tiksies ar Māmiņu Kluba masāžas speciālisti un jogas pasniedzēju Lieni Krauzi, kā arī ar skaistumkopšanas speciālisti Inetu Liberti, lai uzzinātu un arī izbaudītu sevis palutināšanu grūtniecības laikā.

Tiekamies svētdien, 26.janvārī, plkst. 9.20 kanālā STV Pirmā!