Māmiņu Kluba radio klausās 87% māmiņu

Māmiņu Kluba radio klausās 87% māmiņu

16. Nov 2012, 12:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Aptauja par Māmiņu Kluba Radio ir noslēgusies, un tajā piedalījās 150 respondentes. Mums ir patiešām prieks, ka 87% aptaujāto mūs klausās un ir apmierinātas ar esošo raidlaiku, turklāt - atzīst, ka Rīga Radio viļņos Māmiņu Klubu klausītos arī citā raidlaikā!
 

Zvaigzne ABC grāmatu "Mans mazbērns", kuras autore ir dr.Mirjama Stoparde, laimē -

Inga, kuras e-pasts sākas ar inga_hartika@...

20121106202022-91210.jpg

Par grāmatu vairāk lasi šeit! 

 

Jautro "Palaidnību karaļa Jāņa B. dienasgrāmatu" laimē

Renāte, kuras e-pasts sākas ar rrrnate@....

20121115122914-87085.jpg

Par grāmatu vairāk lasi šeit!

Vai latviešiem var būt pašiem sava “Grega dienasgrāmata”! Jā, var gan, tikai šoreiz Gregu sauc par Jāni Bērziņu! Viņš mācās (nu labi, reizēm mācās, bet pārsvarā cieš) pavisam parastas skolas piektajā klasē, viņam ir mamma, māšele, labākais draugs Gunārs, vairākas piekasīgas skolotājas un vesels bars pilnīgi nenormālu klasesbiedru. 
Jānim ar mācīšanos iet, teiksim tā, kā pa celmiem, toties ar blēņām un izgāšanos (lielākoties – visas klases acu priekšā) gan viss ir vislabākajā kārtībā. Taču reiz viņa mērs ir pilns, un Jānis izlemj paveikt ko TĀDU, lai par viņu runātu visa skola vēl turpmākos divdesmit gadus.
Kas gan ir ieplānots? Un vai Jānim izdosies? Par to lasi viņa paša zīmējumiem ilustrētajā dienasgrāmatā!

Rutas Skrebeles (1967) dzīvē ir svarīgi ir trīs vārdi, kas sākas ar burtu L: dzimtā pilsēta Līvāni, studiju pilsēta Liepāja un darbavieta Lielvārde, kur Ruta strādā par latviešu valodas un literatūras skolotāju. Darbs skolā, skolēnu niķi un stiķi devuši vielu arī šai – pirmajai autores grāmatai, kas ieguva veicināšanas prēmiju konkursā “Zvaigznes grāmata 2011”.

 

Apsveicam un pēc balvām gaidīsim Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 12:00 līdz 18:00 līdz 16.decembrim!

Paldies sakām visām aptaujas dalībniecēm par uzticību Māmiņu Kluba Radio! Klausīsimies kopā arī turpmāk!

Kā arī - paldies visām māmiņām par ieteikumiem attiecībā uz radio raidījumu tēmām, mēs noteikti tos ņemsim vērā!

Māmiņu Klubs