Mājsaimnieču olimpiādes foršākās stafetes!

Mājsaimnieču olimpiādes foršākās stafetes!

22. May 2015, 12:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirms nedēļas visas kopā priecājāmies par fantastiskiem svētkiem tieši mums - mīļajām, jaukajām, un jā, arīdzan, sportiskajām māmiņām, kas ikdienu aizvada mājās kopā ar lielākiem vai mazākiem bērniem. Kamēr jūs vēl dalāties iespaidos blogos, vēlamies dalīties jūsu atsauksmēs par šī gada stafetēm!

Jāatzīst, ar katru gadu aizvien vairāk apmeklētāju, un organizatoriem tā ir iespēja ne tikai kārtīgi pasvīst, bet arī vēlāk saņemt atzinīgus vārdus, par ko īpašs prieks!

Kuras stafetes Mājsaimnieču olimpiādē šogad bija foršākās?

Ligax_v19 - Bija izdomāti visādi jauki uzdevumi,bet man vislābak patika Pizas tornis no Jysk precēm, no malas izskatījas viegli ,bet kad pašai vajadzēja celt, nemaz tik raiti negāja. Bet beigās sanāca saviem spēkiem uzcel torni, vēl ļoti iepriecināja Elkor distance, kurā vajadzēja mest bumbiņas katlā, šeit gan netrāpīju nevienu bumbiņu.

alma. - Ja no sportiskā viedokļa, tad, protams, riteņu mīšana bija top1! Ja neņem vērā, ka punčainajām mājsaimniecēm tas bija pārbaudījums! Varēja arī ar roku uzgriezt!
Pie sportiskajiem var noteikti pieskaitīt arī bumbiņmešsanu katlos, zeķu vilkšanas stafeti.

mamma27 - Man vislabāk patika Kabuki restorāna uzdevums-burkāna grebšana.Tas lika no sirds pasvīst ,jo šķita, kas tad tur!Bet kad sāku darboties,tad nemaz tik viegli negāja.

u - Pie burkānu mežģīņu darināšanas bija visgarākā rinda un drūzmēšanās, taču Ieva Adams nenogurstoši šarmēja, lai stāvēšana nebūtu nomācoša. Elita Patmalniece, kā tāda gādīga mamma, sniedza savu palīdzīgo roku pie puzļu likšanas, Una Ulme izskatījās jau nogurusi no mūsu nemākulīgajiem centieniem kaut kā nebūt sasiet kakla saites, kamēr Liene Greifāne bija kā īsta karsējmeitene un tik aktīvi uzmundrināja un juta līdzi visām pedāļu minējām, varēja just, ka pati nesen izbaudījusi cik svarīga ir līdzi jušana. Ak un Roberto, kā īsts namatēvs- Ciao, meitenes! un aplausi, un tā italiano māka likt justies kā īpašām un uzvarētājām, tikai par to vien, ka iemesti 7 punkti

Inga B. - Forša bija mīšanās trāpīts 10 ar nosaukumu un uzdevumu..Forši bija izkustēties, sen nebiju kāpusi uz riteņa vienīgais rāmis traucēja :)

LivaKate - Tagad mana mīļākā stafete ir Monton - Dāma sporta klubā! :) Meitiņai patika (un es pievienojos) riteņu mīšana pie Lienes Greifānes (jo tur piedalījās Liene Greifāne, un mamma smieklīgi minās) un burkānu veidošana pie Ievas Adamss (jo mamma ar omi uztaisīja smieklīgas eglītes)!

MiniAnna - Man ļoti patika JYSK stafete ar Andri Buli. Kādēļ ? No malas, kad skatījos, izskatījās tik vienkārši, taču, kad pati liku, tā nebija.

aigulja - Tā kā šī gada tematika bija sportiska, man, protams, patika veloposms, kur pedaļus griezu tā kā pat riteņi sāka svilt un parādījās gumijas smaka. Tāpēc vienmēr jāuztru sevi veselīgā formā, jāēd ekoloģiski veselīgus produktus, lai būtu spēks un enerģija. Vislabāk arī patika tas, ka veloposmā vadītāja atbalstīja kā īstā draudzene! No tā vien gribējās pārspēt sevi! Paldies organizatoriem un sponsoriem!

*Linda* - Man ļoti patika Kabuki restorāna stafete "Dārzeņu rīta rosme" Jo priekš manis tas bija sava veida meistarklase, es iemacījos griezt smuku burkāna lapiņu, un ne tikai. Pozitīva bija arī Ieva Adamss, kas izklaidēja gan griezējus, gan bērnus gan rindā stāvošās sievietes, no turienes negribējās iet prom!

Turklāt vislielakās emocijas man sagadāja "Sportland duelis". Tur mēs ar meitenēm tikām uz pašām beigām, kad viss pūlis parsvarā koncentrējās 1 stāvā stafetēs. Uz velosipēdiem bijam vienas, lidz ar to izlādējamies ne pa jokam, mēs minām pedāļus un ļāvām visām emocijām iet pa gaisu, spiedzām kā mazi bērni! 

graaca - Man savukārt ļoti patika - Jysk - Pizas piramīda  nemaz ar nebija tik viegli visu nostabilizēt tā lai nekas nenokristu... bet gala rezultātā protams, ka to paveicu.. 

gitamu - Sveiki!!! Man visvairak patika Kabuki stafete - burkāna rotāšana. Kapēc? Jautrība tur sita augstu vilni. Ieva Adamss uzturēja tur feinu un jautru garu. Bērniem arī bij interesanti. Ieva uztaisīja no burkāna ausis, palmu. Visi uzkodām veselīgas pusdienas - burkānus, burkānus un burkānus :)

Paldies jums, ka dalāties iespaidos ar mums!

Prieks, ka bijāt kopā ar mums!

Māmiņu Klubs

20130207094525-94009.jpg

www.spicehome.lv