Laimīga mamma- laimīgs bērns!Māmiņu Klubs Rīga Radio 94,5FM ŠOVAKAR 18:00

Laimīga mamma- laimīgs bērns!Māmiņu Klubs Rīga Radio 94,5FM ŠOVAKAR 18:00

06. May 2014, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien tiekamies 18:00 Rīga Radio ēterā 94,5 FM - runāsim par māmiņas lomu un to, cik tā ir nozīmīga mums - sievietēm! 

Māmiņu Kluba adio raidījumā šodien viesosies trīs māmiņas no biedrības "Babyroom" - Anna Rozīte, kas ir ne tikai māmiņa, bet arī TV raidījumu vadītāja. Laura Bluša, kura nesen kļuva par māmiņu trešajam bērniņam un Linda Pavļuta - audzina divus bērniņus.
 
Runāsim par to, kā kļūt par laimīgām mammām - piepildīt ne tikai savas ģimenes vēlmes un plānus, arī savus personīgos mērķus un ieceres!
 
Tāpat uzzināism par izstādi, kura tiks atklāta rīt 7.maijā: Fotogrāfa Māra Kiseļova Mātes dienai veltītā fotoizstāde «Laimīga mamma – laimīgs bērns!» rāda, ka bērni ir iedvesmas avots. Viņi mudina vecākus augt un attīstīties, un tam pierādījums ir 18 veiksmīgas mammas, kuras kopā ar bērniem aplūkojamas lielformāta fotogrāfijās. Izstāde tirdzniecības centrā Spice 2.stāvā tiks atklāta 7.maijā plkst. 18:00.                                                                                  

Fotogrāfam pozējušas tādas veiksmīgas un slavenas māmiņas, kā zīmola «Shu shu...» veidotāja un dizainere Diāna Liepniece, zīmolvede zīmolu ligzdā MATKA Inese Apse-Apsīte, topošo vecāku nodarbību vadītāja Katrīna Puriņa, arī «Mamin klub» vadītāja Jūlija Ekkert un citas.

Izstāde «Laimīga mamma – laimīgs bērns!» ir fotogrāfa Māra Kiseļova 2013. gadā realizētā projekta «Paaudzes» turpinājums, kā mērķis ir iedvesmot ikvienu no mums padomāt par savu lomu nākamās paaudzes veidošanā un vairāk uzmanības veltīt apkārt augošajai jaunatnei.

Tiekamies 18:00 Rīga Radio 94,5 FM vai arī www.rigaradio.lv!