Komentāru konkurss: Saņēmi balvu caur Pasta Staciju, dalies atsauksmēs un laimē!

Komentāru konkurss: Saņēmi balvu caur Pasta Staciju, dalies atsauksmēs un laimē!

17. Jul 2014, 08:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Droši vien jau visas esat pamanījušas, ka balvas tagad pie mums var saņemt arī ar Pasta Stacijas starpniecību, kas ir īpaši ērti visām, kas nedzīvo Rīgā. Lai gan, šo iespēju ļoti novērtē arī Rīgas topošās un esošās māmiņas, kas dzīvo, piemēram, tālākos Rīgas rajonos. Un par to mums milzīgs prieks!

Šajā reizē aicinām dalīties iespaidos par šo opciju visas tās, kas to jau izmantojušas!

Pastāstiet:

  • kad pirmo reizi izmantojāt Pasta Staciju, cik reižu tās piedāvātās iespējas izmantotas līdz šim
  • vai jums šķita ērta šāda iespēja - saņemt sūtījumu ar pakomāta palīdzību
  • kas jums šajā procesā vēl patika?
  • ideāli, ja jums ir arī kāds foto!

Balva

Tagad ikvienai no jums ir iespēja laimēt 5 bezmaksas sūtījuma kodu norēķinam par pakas sūtīšanu, izmantojot Pasta Stacijas ērtos pakomātus.

20140711133410-41357.jpg

Pieredzes stāstus gaidām tepat komentāru joslā līdz 20.jūlijam.

Māmiņu Klubs

inleila inleila 21. Jul 2014, 00:31

Pirmo reizi Pasta stacijas pakalpojumus izmantoju rudenii, kad pasuutiiju preces no kolektivas iepirksanas portala. Pirmo reizi mazliet bija uztraukums vai maceesu lietot Pasta staciju😀 Bet izradijaas, ka vieglaak, eertaak, aatraak un leetaak nekaa izmantot pasta pakalpojumus! Liidz sai dienai esmu jau apmeram 10 reizes izmantojusi, gan sanemot, gan suutot dazadas pacinas! Pedejo reizi Pasta staciju izmantoju nesen suutot krustmaaminai davaninu. Patiik, ka nav jastaav garaas rindaas, lai nosutiitu vai sanemtu pacinu!

annijalise annijalise 18. Jul 2014, 22:02

man liels prieks ka MK ir sadarbība ar Pasta staciju, jo beidzot daudzas laukos dzīvojošās mammas var tik pie savām balvām.
arī es pie vienas tiku, un tas bija ļoti ērti.
Paldies jums vēlreiz.

16. Jul 2014, 13:20

AJ kĀ man patīk šāda pasta stacija šodien pat izmantoju 2reizi,taka dzivoju laukos devos uz tuvako pieturu LIMBAŽOS uz maximas veikalu,bet ievēroju ka ari dažreiz skapītis neatveras kautgan kodu ievada aparata ta sodien kādai sievietei gadījās,bet parlaimi es savu paciņu dabūju bez problemām,zinu turpmak izmantosu tikai pasta staciju un iesaku ari citām māmiņām!!!🌷

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 15. Jul 2014, 14:38

Esmu sanēmusi vienu dāvaniņu no Māmiņu kluba pateicoties pasta stacijai un protams, pārsteidza ātrā saņemšana,jo vienā dienā tik sarunājām,kā saņemšu paciņu uz Saldu, tad jau otras dienas vakarā telefonā saņēmu sms ,ka jādodas pakaļ sūtījumam. Ilgi prātoju,ko tur sūta. Un atverot nodalījumu sanēmu patīkamu pārsteigumu par dāvaniņu no MK 😀

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 15. Jul 2014, 14:36

Un, protams , iepriecina tas,ka arī tagad Māmiņu klubs nosūta dāvaniņas tām mammītēm,kas nav Rīgas robežās 😀

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 15. Jul 2014, 14:35

Pakomātu izmantoju rgulāri,jo jāsūta dažādas paciņas,kā arī jāsaņem paciņas.
Man patīk tas,ka pakomāts ir pamatā BEZ RINDU iespēja gan ielikt, gan izņēmt. Kā arī pēc 18:00 nav konkrēta laika,lai izņēmtu sūtījumus. It īpaši strādājot laika perioda līdz 18:00 un pasts jau tad ir ciet.
Līdz ar to pakomātā ielikt vai izņemt sūtījumu vari jebkurā dienas laika.
Vēl patīk tas,ka sūtījums bieži ir nogādāts jau nākamajā dienā.

14. Jul 2014, 18:39

pirmo reizi pakomātu izmantoju jūnijā lai palīdzētu vienai māmmiņai sūtīju drēbītes tiko dzimušam bērniņam, pagaidām pasta staciju esmu izmantojusi vienu reizi, bet liekas ļoti ērti jo uz rīgu nav iespējams izbraukāt jo dzīvoju kuldīgas novadā kur no rīgas mani šķir 230 km, noteikti ka pakomātu izmantošu vēl kādu reizi, jo arī pašlaik atdodu bērnu drēbītes un ja kāda māmmiņa pieteiksies vis ērtāk būtu sūtīt tieši caur pakomātu jo var daudz vairāk nosūtīt jo skatās tikai uz pakas izmēru un svars var būt līdz pat 30 kg.

Liene Krúza Liene Krúza 14. Jul 2014, 09:34

Es pirmo sutijumu ar Pasta staciju sanemu pirms vairak ka gada. Eh,precizu daumu es gan neatceros. un no ta laika,es patstavigi izmantoju so pakalpojumu. Man patik,ka loti atri atnak precite,daudz letak,ertak... Bet gribetos,ka sutijums varetu uzglabaties tur ieksa vairak par 2dienam. Pati neesmu no pilsetas,un nevienmer preci var iznemt 2dienu laika. Piem. Post 24 pacina var stavet ieksa veselu nedelu,un tas ir daudz labak. Pati paku vel neesmu sutijusi caur pasta staciju. Bet loti laba izdoma,man patik😀

12. Jul 2014, 09:41

Pirmo reizi izmantoju kad laimeju pirmo reizi konkursa par mitrajam salvetēm,vnk super iespēja jo dzivoju laukos un līīdz RĪGAI ir jamēro tals ceļš,tuvākais pakomats man sanak Limbažos,bet taka reizi menesī braucu turp tad šķita ērti,saņēmu uz mobilo telefonu kodu kuru ievadīju pakomatā un viss saņēmu savu balviņu.forši man patīk,ka tāda iespēja ir😀