Komentāru konkurss galā: dāvinām Huggies® Pull-Ups®!

10. Aug 2015, 09:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Autiņbiksītes ir lieta, bez kuras iztikt nevar, bet - tas tikai uz laiku. Pienāk brīdis, kad vecāki nolemj - bērns jāsāk mācīt lietot podiņu. Tas parasti notiek tad, kad bērns pats sāk izrādīt, ka ir gatavs podiņ'mācībai. Dažkārt vecāki nodomā, ka bērns ir tam gatavs, protams, arī, ja viņš tam vēl nav gatavs. Bet, katrā gadījumā, neviens autiņbiksītēs nestaigā mūžīgi.

Lai labāk izprastu savu mazuli, iesakām IESKATĪTIES ŠEIT, kur ir raksti un video par šo tēmu. Jūs noteikti atradīsiet atbildes uz saviem jautājumiem.

Mēs, savukārt, gribējām jums uzdot savus jautājumus. Visas, kas padalījās pieredzē komentāru joslā, automātiski piedalījās konkursā, kurā izlozējām Huggies® Pull-Ups®.

Autiņbiksītes - biksītes Huggies® Pull-Ups® saņem..

20140605145717-75701.jpg

Huggies® Pull-Ups® uzsūcošās podiņmācības biksītes ideāli pieguļ mazuļa augumam un tās var tikt lietotas kā apakšbiksītes! Autiņbiksītes ir izveidotas, lai veicinātu bērnā patstāvības vēlmi un neatkarību, jo podiņmācība taču ir viens no soļiem, kas parāda, ka mazulis pieaug! Turklāt uzvilkt šīs autiņbiksītes varēs ne tikai mamma un tētis,bet arī pats bērns!

Šo autiņbiksīšu unikālā iezīme ir izdziestošais attēls- līdz ko bērniņš ir pačurājis autiņbiksītēs, nevis uz podiņa, autiņbiksītēm attēls sāk izzust. Kāpēc tas ir vajadzīgs? Ar Pull-Ups® podiņmācība ir vieglāka, priecīgāka un interesantāka bērnam, jo izdziestošie zīmējumi ļauj vecākiem “apbalvot” bērniņu, kad tie nav izdzisuši, kā arī bērnam pašam pievērst uzmanību šai lietai.

Huggies® Pull-Ups®:

- pieguļ tikpat labi kā apakšveļa. Pateicoties īpaši elastīgajām sānu maliņām tās ir viegli novilkt un uzvilkt.

-  ir izdziestošs zīmējums, kas norāda, ka autiņbiksītēs gadījies mitrums.

- rotātas ar jautriem Disney© Vāģu un Princešu motīviem.

saņem - jolanta.asti

Apsveicam!

Balviņa saņēmēju gaida jau Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), otrajā stāvā līdz 2015.gada 10.septembrim. Atgādinām arī par iespēju saņemt balviņas ar Pasta Stacijas starpniecību (skatiet zemāk!).

Māmiņu Klubs

jolanta.asti jolanta.asti 10. Aug 2015, 10:29

Super liels paldies! Tads prieks, ta ir pirma reize kad kaut ko laimejam!