Kļūsti par Māmiņu Kluba vēstnesi- piedalies pētījumā!

Kļūsti par Māmiņu Kluba vēstnesi- piedalies pētījumā!

01. Aug 2013, 10:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, aktīvās MK mammas! 

Šoreiz vēršos pie kluba biedrenēm ar lūgumu palīdzēt veikt sociālu pētījumu -proti, palīdzēt izplatīt pētījuma anketu.

Kā jau varbūt pamanījāt, Māmiņu Klubs šogad īpaši vēlas uzrunāt daudzbērnu ģimenes. Mums ir paredzēti virkne pasākumu un aktivitāšu, arī pētījumi. Viena no sastāvdaļām ir speciāli izstrādāta socioloģiska aptaujas anketa par daudzbērnu ģimeņu vajadzībām.

Tā kā Māmiņu Klubs ir plašs Klubs, ar daudziem jo daudziem aktīviem biedriem, kas arī ir aktīvi sociālo tīklu lietotāji, lūdzu kļūt par šī pētījuma vēstnešiem un pa saviem kanāliem tālāk izplatīt šo ziņojumu ar pētījuma anketu klāt, lai pēc iespējas uzrunātu cilvēkus arī ārpus MK robežām.

Ko mēs meklējam pētījumam? 3, 4, 5 un vairāk bērnu ģimenes, ar dažāda vecuma bērniem, kuriem lūdzam aizpildīt pētījuma anketu.

Projekta gaitā bez aptaujām un pētījumiem paredzētas arī dažādas citas aktivitātes - speciālas video epizodes, atbalsta kartes utt. Tā kā būs interesanti un noderīgi! 

Lūdzu, ja vēlaties - izplatiet savos FB un Twitter vai Draugiem.lv kontos vai paziņu lokā šo anketas linku ar vienu lūgumu

"Māmiņu Klubs aicina daudzbērnu ģimenes piedalīties pētījumā par ģimeņu vajadzībām. Lūdzu aizpildiet anketu, ja jums ir 3, 4 vai 5 un vairāk bērnu ģimenē!

Anketas links http://www.visidati.lv/aptauja/856026502/1/

Ļoti ceru uz jūsu atbalstu šīs anketas izplatīšanā savā paziņu un draugu lokā! Liels paldies jau iepriekš, Māmiņu Klubs

30. Jul 2013, 16:14

aizsūtīju un secināju, ka man draugu lokā ir ļoti maz ģimeņu ar bērnu skaitu 3+.