Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

26. Jun 2017, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku skolā

Šonedēļ Vecāku skolā apmeklē Ajūrvēdas masieres, aromterapeites un jogas pasniedzējas Evitas Sundar praktiskās nodarbības mammām ar bērniem un mazulīšiem par pēdu masāžu. Nodarbībā varēsi smelties praktiskas zināšanas par pēdu masāžas veikšanu sev un mīļajiem, varēsi izvingrināt un izmasēt punktus savās pēdās, palutinot kājas ar plunčāšanu ziedūdenī un eļļiņām, kas tās pabaros. Uz nodarbību vari droši ņemt līdzi arī bērnus un mazuļus!

Jau rīt Vecāku skolā Tevi gaidīs fizioterapeite Klaudija Hēla uz nodarbību par mazuļu hendlingu vecākiem ar mazuļiem, savukārt 29.jūnijā topošie vecāki aicināti apmeklēt sertificētas bērnu māsas, Latvijas Māsu asociācijas valdes locekles Elitas Svarenieces lekciju par jaundzimušā aprūpi pirmajās mazuļa dzīves dienās. Lekcija būs gan plkst. 15.00, gan 18.00, tāpēc Tev ir iespēja izvēlēties sev ērtāko laiku. Dienu vēlāk, 30.jūnijā, Elita Svareniece aicina topošos vecākus uz lekciju par jaundzimušā aprūpi mājās.

Vecāku skolā iespējams ne tikai smelties jaunas zināšanas, bet arī uzlabot savu pašsajūtu un uzlabot noskaņojumu. Piemēram, 28.jūnijā nāc uz meistarklasi pie Košuma darbnīcas vadītājas Lauras Silnieces, kurā varēsi apgūt idejas, kā izveidot sev interesantus, bet vienkāršus matu sakārtojumus un, protams, arī vaksācija topošajām un jaunajām māmiņām pie kosmētiķes Ievetas Libertes.

Portālā

Šonedēļ aicinām Tevi sekot līdzi jaunumiem rubrikā Huggies® Rotaļu zeme, kurā varēsi uzzināt, kā bēbītim atklāt krāsu pasauli un iepazīstināt mazuli ar pasakaino mūzikas pasauli. Uzzināsi gan par pirmajiem mazuļu mūzikas instrumentiem, gan arī varēsi iepazīties ar bērniņam piemērotākajiem klasiskās mūzikas skaņdarbiem.

Bet tas vēl nav viss!

Lai gan Jāņi ir aiz muguras, aicinām iesūtīt savas svētku reportāžas. Trīs labāko reportāžu autores balvā saņems profesionālās ogles FILLE 2000.

Izmanto iespēju arī piedalīties viktorīnā, jo varbūt paveiksies tieši Tev un Tu varēsi doties uz kino, lai noskatītos ilgi gaidīto filmiņu “Nejaukais ES”.

Jau šīs nedēļas beigās (tātad, Tev vēl ir iespēja piedalīties) noslēgsim fotokonkursu “Mazais rotaļnieks”, kurā ir iespēja laimēt GOKI rotaļlietas un Huggies®, savukārt 27.jūnijā noskaidrosim NUPNAP šūpulīša ieguvēju. Vēl aizvien arī gaidām jūsu stāstus par podiņmācības apgūšanas pieredzi. Balvas no Huggies® būs gan šo, gan nākamo ceturtdien, savukārt konkursa noslēgumā... jā, noslēgumā uzvarētāji iegūs patiesi vērtīgas un noderīgas balvas. Ieskaties, lai uzzinātu, kādas, un, protams, arī piedalies!

Māmiņu Klubs Tev - katru dienu!

20170616074346-16326.jpg

®, 27.jūnijā noskaidrosim NUPNAP šūpulīša ieguvēju. Vēl aizvien gaidām arī jūsu stāstus par podiņmācības apgūšanu– balvas no Huggies® pasniegsim gan šo, gan nākamo ceturtdien, savukārt konkursa noslēgumā... jā, noslēgumā uzvarētāji iegūs tiešām ļooooti noderīgas dāvanas. Ieskaties, lai uzzinātu, kādas, un, protams, piedalies!

Māmiņu Klubs Tev - katru dienu!

20170616074346-16326.jpg