Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

20. Jun 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku skolā

Šonedēļ Māmiņu Kluba Vecāku skolā aicinām Tevi apmeklēt grūtnieču vingrošanu kopā ar fizioterapeiti Kristīni Asonovu, savukārt, ja mazulītis jau ir nācis pasaulē un Tev gribās izkustēties, gaidīsim Tevi uz vingrošanu māmiņām ar mazuļiem kopā ar Katrīnu Puriņu – Liberti.

22.jūnijā aicinām uz izglītojošu tikšanos māmiņām un bērniem vecumā no 1,5 līdz 3 gadiem – “Mūzika kopā ar mammu”. Nodarbības laikā dosieties neparastā, aizraujošā ceļojumā uz mūzikas pasauli, dziedāsiet, dejosiet, klausīsieties dažādu žanru mūziku, improvizēsiet, un, izmantojot dažādus mūzikas instrumentus, apgūsiet prasmi darboties kolektīvā. Tikšanos vadīs muzikālais pedagogs Aļona Isakova.

Ja Tev ir radušies jautājumi par savas grūtniecības norisi vai arī pēcdzemdību periodā nepieciešams padoms bērniņa aprūpē vai zīdīšanā, izsauc pie sevis uz mājām vecmāti un saņem padziļinātu konsultāciju un praktiskus padomus! Palīdzību māmiņām sniedz Vecāku skolas zinošās vecmātes Baiba Zelka, Inese Kampusa, Mārīte Inzule un vecmāte, zīdīšanas veicināšanas konsultante Elīza Romānova.

Portālā

Šonedēļ gatavosimies Jāņiem, kas nozīmē ne tikai padomus, kur un kā labāk svinēt svētkus, bet arī konkursus.

Vēl šodien Tev ir iespēja piedalīties komentāru konkursā un pastāstīt par saviem neaizmirstamākajiem Jāņiem, jo jau rīt paziņosim vienu laimīgo, kurš svētkos varēs mieloties ar gardajiem Kārums un Dzintars sieriem!

Šonedēļ zaļo gaismu dosim arī Jāņu reportāžu konkursam. Tas nozīmē, ka pēc Jāņiem ar nepacietību gaidīsim Tavu stāstu par to, kā aizvadījāt svētkus un kādus gardus ēdienus tajos gatavojāt.

Bet tas vēl nav viss. Tu vari pagūt piedalīties arī šajos konkursos:

Dodoties svinēt Jāņus, turi acis plaši vaļā, piefiksē skaistās Latvijas vietas un pēc svētkiem kļūsti par Vasaras gidu. Pastāsi par saviem vasaras atklājumiem, lai skaistās Latvijas vietas (un arī foršās vietas aiz mūsu valsts robežām), muzejus, kafejnīcas, parkus, takas utt., varētu apmeklēt arī pārējie. Balvas garantētas katru nedēļu!

20170616074502-68160.jpg

TV3 raidījumā

Šo svētdien, 25.jūnijā, skaties sezonas noslēdzošo TV3 raidījumu “Māmiņu Klubs”. Šīs nedēļas raidījumā uzzināsi, kā pareizi kopt mazuļa pirmos zobiņus un kas ir pudelīšu kariess, kā arī metīsimies piedzīvojumos Rotaļzemē kopā ar Lieni Šomasi.

Tāpat arī dosimies uz Rīgas Dzemdību namu, lai aizvestu labdarbības akcijas “Dalies un samīļo” laikā saziedotās lietas jaunajām māmiņām un tikko dzimušajiem mazuļiem.

20170616074736-55307.jpg

Gatavojies svētkiem

Šonedēļ visā Latvijā apmeklētājus aicina zāļu tirdziņi. Rīgā tradicionālais Zāļu tirgus Doma laukumā būs 22.jūnijā, Liepājā Vasaras saulgriežu tirdziņš jūs Rožu laukumā gaidīs 21. un 22.jūnijā. Neizpaliks arī dažādi svētku pasākumi tiem, kuri iecerējusi Jāņus pavadīt pilsētā. Piemēram, 23.jūnijā plkst. 15.00 visi aicināti līgot Rēzeknes Festivāla parkā, savukārt Rīgā 23.jūnijā pilsētas iedzīvotāji un viesi būs gaidīti svētku pasākumos Krastmalā un Dzegužkalnā.

23. un 24.jūnijā Rīgas sabiedriskais transports būz bez maksas.

Komentāros padalies, kādi pasākumi šonedēļ notiek Tavā pilsētā, novadā?

Māmiņu Klubs Tev - katru dienu!

20170616074346-16326.jpg