Kas jums palicis atmiņā no Māmiņu kluba iepriekšējo gadu Vasaras festivāliem?

Kas jums palicis atmiņā no Māmiņu kluba iepriekšējo gadu Vasaras festivāliem?

19. Apr 2017, 08:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba festivāls radies kā svētki par godu vasaras sākumam. Bet vasara daudziem ir mīļākais gadalaiks. Tāpēc tās sākums noteikti jānosvin!

Māmiņu Kluba Vasaras festivāls paredzēts ģimenēm ar bērniem un ieeja festivālā ir bezmaksas. Turklāt festivāla atbalstītāji ir parūpējušies par jautrību, piedāvājot daudzas izklaides, spēles un BALVAS! Tiesa, ja esat bijuši kādā no iepriekšējiem festivāliem, tad noteikti to visu jau zināt.

Festivāls šogad tiek rīkots jau trešo gadu un tas solās būt neaizmirstams – ar dziesmām, Ratiņu parādi un daudz, daudz smiekliem un jautrības.

Taču kas mums palīdz gadu no gada augt un attīstīties? Tās, protams, esat jūs, mūsu mīļās ģimenes. Mēs ņemam vērā katru jūsu atsauksmi, izskatām un pārrunājam katru priekšlikumu, lai padarītu festivāla programmu vēl interesantāku un daudzveidīgāku. Milzīgs paldies jums!

Kopš pirmā festivāla pagājuši gandrīz divi gadi, kopš otrā – gandrīz gads, taču daudzi no jums Māmiņu Kluba Vasaras festivālus atceras ar prieku. Šajā laikā katrs no mums ir guvis savus iespaidus par festivālu, tāpēc priecāsimies, ja ar saviem ieteikumiem un viedokli dalīsieties komentāros vai arī sūtīsiet tos uz redakcija@maminuklubs.lv.

Paldies, ka esat ar mums un uz DRĪZU TIKŠANOS!

20170418190451-27277.jpg

Arī šogad mēs aicinām visus satikties, lai iepazītos, komunicētu, atrastu jaunus draugus un kopā ienirtu brīnišķīgā piedzīvojumu pasaulē.

Pasākumu programmā esam sarūpējuši jautras un sportiskas rotaļas, spēles un izklaides brīvā dabā, kā arī koncertu visas dienas garumā.

Māmiņu Kluba Vasaras festivāls norisināsies lielajā, skaistajā kultūras pils Ziemeļblāzma parkā, kur visas dienas garumā ģimenes varēs piedalīties vairāk nekā 50 dažādos aizraujošos pasākumos.

Festivālā piedalīties labākie bērnu ansambļi, un parka teritorijā varēsiet piedalīties dažādās spēlēs, izklaidēs, Vislatvijas Ratiņu parādē, produktu degustācijās, kā arī informatīvajos stendos uzzināt daudz noderīgas informācijas par bērnu un māmiņu veselību un drošību.

Festivāla programmā iekļautas izklaidējošas un izglītojošas aktivitātes jaunajām ģimenēm ar bērniem. Festivālā būs:

  • Informatīvās teltis, kurās ģimenes varēs saņemt dažādas noderīgas konsultācijas;
  • Vislatvijas Ratiņu parāde;
  • Bērnu lielkoncerts ar dziesmām un dejām ar vairāk nekā 200 dalībniekiem;
  • Spēles, rotaļas un atrakcijas visā parka teritorijā (jautrību garantējam visai ģimenei!);
  • Sacensības pašiem jaunākajiem;
  • Lielais ģimenes pikniks un dažādu produktu degustācijas;
  • Labdarības akcija, lai atbalstītu māmiņas un bērnus;
  • Baloni, klauni, konkursi un balvas.

Māmiņu Kluba Vasaras festivāls – tā ir ikgadēja tradīcija.

Kas Tev vislabāk palicis atmiņā no iepriekšējo gadu festivāliem?

20170418190149-98753.jpg

Lai uzzinātu vairāk par iespējām sadarboties festivāla ietvaros, rakstiet uz kristine@maminuklubs.lv.