Jau sestdien - Lielākā Latvijas Ratiņu parāde Māmiņu kluba Vasaras festivālā

31. May 2018, 09:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Labdarības Fonds un STV Pirmā raidījums “Māmiņu Klubs” jau ceturto gadu pēc kārtas rīko vērienīgu brīvdabas festivālu ģimenēm ar bērniem, kas norisināsies 2.jūnijā, visas dienas garumā, kultūras pils “Ziemeļblāzma” parkā.

Pasākuma ietvaros notiks Lielākā Latvijas Ratiņu parāde, kas būs krāņs  izrotāto ratu karnevāls. Šogad parādē piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits - 250 mazuļi! Parādes gājiena sākums Ziemeļblāzmas parkā plkst.13:30.

Vecākiem ir lieliska izdoma! Ratiņi pārtop par kuģiem, lidmašīnām, dzīvniekiem, dažādiem fantāziju tēliem. Uz Māmiņu Kluba Ratiņu parādi sabrauks dalībnieki no visas Latvijas.

Vecākus ar bērniem Māmiņu Kluba festivālā visas dienas garumā priecēs vairāk nekā 100 dažādas bez maksas aktivitātes, noderīgas zināšanas no vadošajiem Latvijas speciālistiem mātes un bērna veselības jomā un tikšanās ar vairākiem tūkstošiem ģimeņu vienuviet.

Šogad Māmiņu Klubs atklājis arī savu Labdarības fondu, kas palīdzēs māmiņām krīzes situācijās. Festivālā uz brīvdabas skatuves “Ziemeļblāzmas” parkā norisināsies lielais Labdarības koncerts ar bērnu vokālajām popgrupām un deju ansambļiem.  Pasākuma laikā būs iespējams ziedot Māmiņu Kluba Labdarības fonda atbalsta programmai māmiņām krīzē.

Vēl Festivālā norisināsies mazuļu rāpošanas sacensības, Mājsaimnieču Olimpiāde, lielais ģimeņu pikniks, Lattelecom bērnu multfilmu stūrītis, terapija ar suņiem, būs sastopami Avārijas Brigādes dinozauri, Latvijas nacionālais simfoniskais orķestris, piepūšamās atrakcijas un daudzas citas aktivitātes. Vecāki arī varēs iegūt noderīgu informāciju no dažādiem mātes un bērna veselības ekspertiem. Individuālas konsultācijas sniegs arī Mobilais veselības centrs. Vienuviet būs iespējams iegūt visplašāko informāciju par veselīgu bērnu uzturu un mutes veselību, piedalīties dažādās meistarklasēs un degustācijās.

“Māmiņu Kluba Vasaras Festivāls jau ir kļuvis par tradīciju, kas ģimenēm ar bērniem ieskandē vasaru. Šogad pasākums ir kļuvis vēl plašāks, vienuviet pulcējot nozares ekspertus, māmiņu organizācijas un uzņēmumus, solot ļoti krāšņu programmu.

Pasākuma sākums - plkst. 12. Ieeja - bez maksas.

Vairāk informācijas meklē Facebook: Māmiņu Kluba Vasaras Festivāls

20180528144714-42071.jpg