Izmēģinājām Bubchen pretiekaisuma krēmu

Izmēģinājām Bubchen pretiekaisuma krēmu

30. Apr 2015, 14:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Krēmiņam ir ļoti skaists dizains, man vienmēr ir svarīgs arī produkta pievilcīgums, lai es to vispār vēlētos iegādāties. Bubchen produkti vienmēr izskatās ļoti jauki produktu plauktos, bet izmēģinājusi esmu vien šķidro mazgāšanās līdzekli, kurš mani ļoti apmierina. Pienākusi kārta izmēģināt pretiekaisuma krēmu, ārstējot meitas dupsīti.

Izmēģinājuši pirms tam bijām diezgan daudz ko, arī no populārāko, ieteiktāko līdzekļu klāsta (Bepanthen ziede, Altermed Panthenol, Sudocrem), diemžēl, nekas meitas dupsīša izskatu neuzlaboja.

20150429140133-58435.jpg

Pēc dažām dienām pieteicos produktu testam Māmiņu Klubā, jo zināju - vairs jau nav, ko zaudēt. Bet jāsaka - lietojām krēmiņu intensīvi, un jau pēc 3 dienām apsārtums no meitiņas dupsīša bija pazudis! Nolēmu pastāstīt par to arī citiem vecākiem, jo tiešām - ne visiem viss der, un reizēm, ja nelīdz populārākie līdzekļi, nevajag mest plinti krūmos, jo risinājums, iespējams, ir tepat!

Krēmiņš jāuzziež plānā kārtiņā pēc katras autiņbiksīšu mainīšanas, to vajag pavisam nedaudz, un tas ātri iesūcas ādā, atstājot uz tās tādu kā aizsargkārtiņu.

Starp citu, man patīk, kā šis krēmiņš smaržo.

Paldies jums!