Iespējams ir nepieciešamas pārmaiņas

Iespējams ir nepieciešamas pārmaiņas

14. Sep 2016, 10:51 nosiguldas nosiguldas

Es esmu kopā ar MK no pirmās dienas. Iet laiks un mana Katrīne ir skolniece. Bet māmiņu klubs ir apstājies pie pirmskolas. 

Mēs esam mammas skolniekiem un jau agrāk ir bijuši ieteikumi, ka nebūtu slikti, ja māmiņu klubs pievērstos arī skolniekiem un viņu problēmām. Pirmo skolas dienu var salīdzināt ar bērna piedzimšanu. Jo mazulis nokļūst citā pasaulē. Viņš ir nevarīgs un pavisam bailīgs. Pieļauju, ka pirmā klase vecākus biedē vairāk kā mazos skolniekus.

Tāpēc es gribētu ierosināt Māmiņu klubam izveidot vēl vienu sadaļu ar nosaukumu - SKOLNIEKS

Gribētos dzirdēt psihologu viedokli par skolas gaitu uzsākšanu. Par to kā pareizi organizēt laiku pēc skolas. Ko iesaka speciālisti par ārpusklases nodarbībām. Kā noteikt, kas bērnam būs labāks, sports vai dejas. 

Īpaši jauki būtu redzēt un dzirdēt idejas skolnieka pusdienu kārbiņu saturam, lai tas būtu veselīgi un arī interesanti.

Kad labāk pievērsties papildus svešvalodu apmācībai. 

Tēmu varētu būt ļoti daudz, ļoti interesanti būtu, ja tiktu organizēti mazie konkursi, kas paveicami kopā vecākiem un bērniem. (foto, zīmējumu u.c.).

Mīļais Māmiņu klubs, mēs esam daudz tavi sekotāji, kas ir izauguši no pirmsskolas vecuma, laiks Tev augt kopā ar mums.....

nosiguldas nosiguldas 15. Sep 2016, 11:58

dosimies palīgā😃

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 15. Sep 2016, 10:18

Izveidosim augšā atsvevišķu sadaļu, bet bez jums tas neizdosies 😀

nosiguldas nosiguldas 14. Sep 2016, 12:54 IlvaV

Uz šo brīdi tēmas parādās, bet viņas ir ļoti izkaisītas un tapēc arī netiek diskutēts. Man ļoti gribētos, lai es varētu ienākt MK un uzreiz uzspiest uz atsevišas sadaļas, kas ir interesanta man un attiecīgi atrast nepieciešamo informāciju.

IlvaV IlvaV 14. Sep 2016, 12:52

It kā jau taisnība, ka vajag paplašināties utt., taču šeit pierādījies, ka tėmas saistībā ar skolniekiem paliek neievėrotas mammas nediskutē, neraksta neko.

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 14. Sep 2016, 12:39

Piekrītam, piekrītam, piekrītam un labprāt īstenosim šīs vēlmes! Ja vēl ierosināsiet tēmas un piekritīsiet blogot, tad pavisam priecīgi būsim!

Esam atvērti jaunām idejām/ rakstu tēmām kristine@maminuklubs.lv! Droši sūtiet idejas, jautājumus, vēlmes!

Pašreiz varat smelties idejas šeit sadaļā Uz-skolu, bet apsolāmies ar jūsu atbalstu pievērst uzmanību vairāk! http://www.maminuklubs.lv/tag/uz-skolu/

Mēs jau esam aizsākuši sarunas par īpašu rubriku attiecībā uz angļu valodas mācīšanos, noteikti būs interesanti!

nosiguldas nosiguldas 14. Sep 2016, 12:28

Cerēsim, ka šoreiz mūs sadzirdēs😀

lauvinja lauvinja 14. Sep 2016, 12:26

Vispār jau ir skolēnu klubiņš, bet tāds neaktīvs. Un arī diskusijas par un ap skolniekiem raisās daudz mazāk nekā par mazajiem.

mamma27 mamma27 14. Sep 2016, 11:25

😀 Piekrītu. Man arī patīk būt ar Māmiņu klubu,bet bērni izaug un gribot negribot mēs attālināmies. Un skolniekiem pēdējā laikā ir tiiik daudz problēmu.Man pat šķiet grūtāk kā ar mazajiem 😀