IESKATIES: Piesaki dalību jauniem produktu testiem!

IESKATIES: Piesaki dalību jauniem produktu testiem!

04. Feb 2014, 21:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, māmiņas un tēti! Paldies, ka regulāri piesakāties produktu testiem! Šajā reizē aicinām pieteikt dalību jau citu produktu testēšanai! Esat ieinteresēti? Uzzināsim vairāk par testējamiem produktiem!

Kādus produktus testēsim?

Altermed Panthenol Forte 5% ziede, 50g.

20130830152005-36708.jpg


Ziede paredzēta, lai koptu, atjaunotu un veicinātu iekaisušas ādas dzīšanu. Aktīvā viela D-panthenols (Dekspantenols) organismā pārvēršas pantotēnskābē, kas pieder B vitamīnu grupai un ir neaizstājams ādas uzlabošanai un atjaunošanai. D-panthenols apvienojumā ar ziedes bāzes vielām darbojas kā aizsarglīdzeklis un veicina labāku un ātrāku ādas atjaunošanos. Ziedi ir viegli uzklāt un tā pārklāj skarto ādu ar aizsargājošu kārtiņu. Pateicoties tās rūpīgi izvēlētajam sastāvam, ziedi labi panes visas jutīgās ķermeņa daļas. Piemērota, lai koptu: sievietēm bērna barošanas laikā krūšu galus, bērnu ādu, ādu pēc sauļošanās vai solārija, ādas ap degunu iesnu laikā, sausu ādu ar noslieci uz plaisāšanu un izsutumus. Ziedi var lietot arī padusēs, cikšņu apvidū, ap anālo atveri kā arī profilaksei vietās, kur iekaisuma simptomi sāk parādīties. Dermatoloģiski pārbaudīts.

LACTACYD femina emulsija - Maiga mazgāšanas emulsija (pH 5,2) Ikdienas intīmai higiēnai

 

20130915214738-53028.jpg

LACTACYD femina emulsija ir maiga, hipoalerģiska, tās sastāvā nav ziepju un pH līmenis ir īpaši piemērots sievietes ikdienas higiēnai. Tā satur sievietes organismam piemērotu pienskābi, palīdz novērst diskomfortu maksts apvidū (iekaisumu, niezi). Gļotādai labvēlīgais krēmveida produkts attīra, aizsargā un garantē svaigu un patīkamu sajūtu visu dienu.Lietošana. Pirms lietošanas sakratīt. Izmantot ziepju vietā. Noskalot ar ūdeni.Tikai ārējai lietošanai.

 

Kā pieteikties produktu testam?


Gaidīsim ziņu par testēt gribētājiem uz šo e-pastu kristine@maminuklubs.lv ar īsu vēstulīti, kāpēc vēlaties testēt šos produktus līdz 5. februāra plkst.17:00.

Ar izvēlētajiem kandidātiem sazināsimies personīgi.

Atgādinām: Atsauksmes jāiesūta 5 dienu laikā www.maminuklubs.lv pēc produkta saņemšanas, pievienojot vismaz vienu ilustratīvu foto.

Produkti jāizņem Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1-3 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 9 līdz 18. Ja ir vēlme izņemt produktus sestdienā, lūgums par to ziņot iepriekš.
 
 
Māmiņu Klubs