Ģimenes kafejnīca ''Pie Māmiņas''

Ģimenes kafejnīca ''Pie Māmiņas''

28. Oct 2019, 19:03 Džastina Radvila Džastina Radvila

Ģimenes kafejnīca ‘’Pie Māmiņas’’

Šī omulīgā kafejnīca ir kā radīta ģimenēm ar bērniem un mājas mīluļiem! Šeit Jūs atradīsiet gan pilnvērtīgu ēdienkarti pieaugušajiem, gan nedēļas piedāvājumus un ,protams, bērnu ēdienkarti, kas pie mums ir neatņemama sastāvdaļa, jo bērni tā ir mūsu nākotne un tas ko viņi ēd ir ļoti svarīgi! Mēs arī gatavojam paštaisītas limonādes, kas ir lielā cieņā (ogu, smiltsērkšķu, ingvera-laima limonādes), vāram dzērveņu morsu un gatavojam veselīgus smūtijus! Kamēr tiek gaidīts ēdiens un dzērieni, Jūsu bērni atradīs ar ko nodarboties mūsu rotaļu stūrītī vai pie izglītojošās tāfeles, kā arī ir iespēja gan krāsot , gan pašiem radīt savus mākslas darbus! Kafejnīcā ir arī iespējams apskatīt un paspēlēties ar mūsu pundurkāmīti Litlu un zivi Vladimiru, ar kuriem bērni vienmēr var parunāties un novēlēt jauku dienu!

Ziemas sezonā pie mums ir diezgan ierobežota platība, tāpēc brīvdienās noteikti būtu vēlams rezervēt galdiņus, lai plānotais viesošanās laiks nebeidzas ar vilšanos! Jau ar pirmajām siltajām dienām ir iespējams sēdēt mūsu plašajā terasē! Gan ziemā, gan vasarā ir iespēja rīkot banketus, svinības pieaugušajiem un bērniem! Kā arī ir iespējams organizēt izbraukuma banketus, kur mēs Jums sagatavosim visus vēlamos ēdienus, uzkodas un arī dzērienus (mūsu iespēju robežās)!

Mums galvenais ir zināt Jūsu vēlmes un ieceres, lai varētu izveidot katrai ģimenei, draugu kompānijai vai bērnu ballītei vislabāko piedāvājumu tā, lai visi būtu paēduši un diena būtu izdevusies!

Neaizmirsīsim, ka arī vasaras sezonā mums darbojas grils, tātad šašliki un zivis uz grila būs galdā visu vasaru!

Saldākai dzīvei – iespēja pasūtīt veselas kūkas un tartes:

  Medus kūka kg

  Siera kūka kg

  Biezpiena kūka kg

  Burkānu kūka kg

  Zemeņu tarte kg

  Melleņu tarte kg

  Ķirbju tarte kg

  Citronu tarte kg

Gaidīsim Jūs ciemos, pilnā ģimenes sastāvā, pie Mums kafejnīcā,

Jūrmalā Mellužu prospektā 11

Ar mīlestību, Jūsu Māmiņa!