EKSPRESAPTAUJA: kādas autiņbiksītes Tu visbiežāk lieto savam mazulim?

21. Feb 2013, 16:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmajos dzīves gados neiztrūkstoša sastāvdaļa mazuļa aprūpē ir autiņbiksītes. Māmiņu Klubs vēlas noskaidrot Tavu viedokli par autiņbiksītēm un mitrajām salvetēm, ko visbiežāk lieto savam mazulim!

Piedalies aptaujā un izsaki savu viedokli!

Balvās izspēlēsim

365 pasaciņas katram vakaram

20130221161333-51332.jpg

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

Šajā grāmatā ir pasakas, kuras var lasīt 365 vakarus. Interesanti stāstiņi par bērnu piedzīvojumiem gan mūsdienās, gan sendienās – darbojas prinči un princeses, pelēns un lauva, visādi gariņi un citi tēli.

Pasakas zēniem

20130221161658-32147.jpg

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

Šis ir pasaku krājums, kas uzrunās ikvienu puiku. Te tu satiksi attapīgo Runci zābakos un gudro aitu gani, dīvaino vīru – Hāmelnes stabulnieku, lielīgo zaķi un apdomīgo bruņurupuci. Tu uzzināsi, ko peles nolēma savā kongresā, un iepazīsies ar lauvu un džungļu zvēriem. 
Krāšņais grāmatas vāks, šķiet, saka: “Paņem mani rokās! Paskaties, kādi man mīksti vāciņi, kādi te putniņi un varen spīdīgs zaķis! Papriecājies par manu sudraba maliņu – es tiešām esmu skaista grāmata!”

Dikāna diēta

20130221161244-44866.jpg

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

Diētu ir izveidojis Dr. Pjērs Dikāns, franču medicīnas doktors, kas, palīdzot pacientiem uzlabot viņu ēšanas paradumus, atklāja unikālu, efektīvu svara zaudēšanas formulu. Šajā grāmatā ir apkopota 35 gadus ilga klīniska darba pieredze.
Dikāna diēta ir unikāla četru posmu programma, ar kuras palīdzību iegūsiet un noturēsiet savu ideālo svaru uz visiem laikiem.
Ceturtajā, pēdējā posmā drīkst ēst visu, ko vēlaties, jāievēro tikai trīs noteikumi, to skaitā slavenās “proteīnu ceturtdienas”. Ievērojot šo diētu, nav jāskaita kalorijas, tā ir ideāli piemērota gardēžiem un gaļas cienītājiem. Viena no diētas panākumu atslēgām ir tās ievērošanas vieglums – jums vairs nekad nebūs jācīnās ar izsalkumu.
Ēdiet gaļu un zaudējiet svaru!

Grāmatai “Dikāna diēta” ir milzīgi panākumi ne tikai Francijā. Tā pārtulkota 14 valodās un izdota 32 valstīs. Daudzi starptautiskie komentētāji piekrīt, ka šī ir metode, kura, visticamāk, spēs apturēt aptaukošanās epidēmiju pasaulē.

 

Aptauja ilgst līdz 22.februārim ieskaitot.