Drīz Ziemassvētki: kādas ir tavas sajūtas?

Drīz Ziemassvētki: kādas ir tavas sajūtas?

27. Nov 2013, 16:19 mazzaa88 mazzaa88

Jā,drīz būs klāt svētki.

Ir lieta,ko nesaprotu. Kapēc valstīs,kurās nav ziemassvētku galvenā atribūta-SNIEGA  ziemassvētkiem gatavojas daudz atrāk un rūpīgāk nekā pie mums,kur ir sniegs un īstas eglītes. esmu bijusi citās valstīs un ap šo laiku jau viss liecina par tuvojošajiem svētkiem.

  Tikai pie mums izkārtnes un citas lietas kas liecinātu par svētku tuvošanos tiek bezmaz vai steigā izliktas tikai kādas 2 nedēļas pirms svētkiem.

Nerunāju par lielajiem uzņēmumiem kas diezgan laicīgi to izdara. Gribētos lai ne tikai galvaspilsētā iebraucot ir sajūta ka tuvojas svētki,bet arī mazajās pilsētiņās.

Saprotu,ka šogad(vismaz uz šo brīdi) Latvija tā īsti nevarēs kārtīgi sajust šos ziemassvētkus dēļ lielās traģēdijas. Bet šo redzu katru gadu,kad neviens tā īsti negatavojas šiem ļoti gaidītajiem svētkiem.

Cerams, ka arī mazie veikaliņi,uzņēmumi un ikviens no mums pacenstos,lai šajā drūmajā laikā mazliet spētu atraut cilvēkus no ikdienas raizēm un ar kādu rotājumu logā vai pie ieejas. Lai cilvēks ikdienas skrējienā spētu apstāties,ieraudzīt un padomātu-Tas gan ir skaisti! Un atcerētos,ka tiešām tuvojas Ziemassvētki