Canpol Babies cepurīte galvas mazgāšanai - Smaragda pilsētas burvja dāvana

Canpol Babies cepurīte galvas mazgāšanai - Smaragda pilsētas burvja dāvana

03. Jul 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki visapkārt! Mums ar dēliņu Maksimiliānu (4, 5 g) palaimējās testēt Canpol Babies matu mazgāšanas cepurīti. Es par tādas lietas iegādi aizdomājos jau agrāk, jo mums vienmēr mājās bijušas problēmas ar dēla matu mazgāšanu, bet agrāk netiku redzējusi tādu piedāvājumu Latvijas veikalos.

20130701132546-79132.jpg

Bet viss labākais nāk no Māmiņu Kluba - mums piedāvāja izmēģināt šādu preci un ar prieku piekritām.

Ļoti žēl, ka mums agrāk nebija tādas burvju cepurītes, jo līdz pat 2-3 gadu vecumam katra galvas mazgāšanas reize mūsu mājās bija ar asarām un pat histēriju. No 3 gadu vecuma tētis jau sāka vienoties ar Maksīti, ka viņi mazgās matus īpašā veidā, tētis iemācīja dēlam atmest galvu atpakaļ un sākumā lika pat plastmasas krēsliņu vannā, es turēju uz pieres dēlam dvieli, lai, nedod Dievs, ūdens neiekļūtu acīs vai ausīs.

Tiklīdz sākām mazgāt, dēls uzreiz norādīja - tikai tā, lai ne pilītes nebūtu ne actiņās, ne ausīs.

Bet tagad esam pārvākušies uz citu dzīvokli, kur vannas vietā ir duša. Dušā ar galvas atmešanu atpakaļ ir daudz sarežģītāk. Bet jaunajā cepurītē var mazgāties arī zem dušas strūklas bez problēmām.

 20130701133131-67731.jpg

Mēs ļoti priecājamies par to, ka mums tagad ir tāda burvju cepurīte. Maksītis tā priecājās, ka ir pat izdomājis veselu stāstu par to, kā cepurīti galvas mazgāšanai viņam atsūtījis Smaragda pilsētas burvis - pats varenākais un spēcīgākais Gudvins, un tad nu cepurīte tiek rādīta arī visiem visiem. Kādam tas varbūt ir sīkums, bet manam bērnam -  īsts brīnums, jo nu var mazgāt matus dušā tā, lai ne pilīte ūdens neiekļūtu ne actiņās, ne austiņās.

Paldies Māmiņu Klubam un Canpol Babies par burvju cepurīti galvas mazgāšanai!

Tagad manam gaidāmajam mazulītim arī atkritīs galvas mazgāšanas problēmas jau no dzimšanas, jo cepurītes izmērs ir universāls - gumija stiepjas labi un der jebkuram galvas izmēram. No dzimšanas līdz 5 gadu vecumam. Patiešām iesaku.

20130701133542-86010.jpg

Sabīne un Maksimiliāns

 20130618103801-79662.jpg

Produkta apraksts:

Oriģināla cepurīte vannošanās brīžiem - pasargās mazuļa sejiņu un actiņas no ūdens un ziepju iekļūšanas tajās. Ērti un viegli piekļaujas mazuļa galvai. Izgatavota no maiga, netoksiska materiāla. Pārvērš matu mazgāšanu īstā baudā gan bērnam, gan vecākiem. Cepurīte vienmēr jātur tīra. Tās izcelsmes valsts: Polija.