Biodermai ir īpaša produktu līnija - Atoderm

18. Feb 2016, 07:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rūpes par savu veselību ik dienas, noteikti radīs gandarījumu mirkļos, kad nemocīsimies ar niezošu, iekaisušu ādu.  Iepazīsimies ar Bioderma kosmētiku un uzzināsim, ar ko tā īpaša. Par to visu mums pastāstīja Laura Alsberga,  BIODERMA produktu speciāliste.

20160217112715-26084.jpg

Biodermai ir īpaša produktu līnija - Atoderm

Atopiskajam dermatītam ir nepieciešama ārstēšana un pareiza ādas kopšana. Sausas, ļoti sausas vai atopiskas ādas kopšanai Bioderma iesaka Atoderm līnijas produktus. Tā ir dermokosmētika, un Bioderma produktu klāstā ir vairākas produktu līnijas dažādām ādas problēmām.

Atoderm var lietot gan ikdienā, gan paasinājumu laikā, bet pats galvenais - regulāri un pietiekošā daudzumā, lai atjaunotu veselai ādai raksturīgo ādas aizsargbarjeru. Āda pati sevi pasargā, nezaudē mitrumu, tajā neiekļūst dažādi kaitīgie mikroorganismi.

Atoderm līdzekļi būs piemēroti, ja āda pastāvīgi ir sausa vai ļoti sausa, un reizēm parādās nieze, kas var būt arī ārkārtīgi spēcīga. Šis ādas sausums rodas raga slāņa caurlaidības rezultātā, kad tajā pietrūkst lipīdu. Tā rezultātā ādas aizsargbarjera novājinās.

Nepieciešams ādas kopšanas līdzeklis ar ļoti labu panesamību, lai palīdzētu atjaunot ādas aizsargbarjeru un āda atgūtu elastību un maigumu, vienlaikus samazinoties tās pārmērīgajai reaktivitātei, lai novērstu recidīvus.

Produktu efektivitāte ir pārbaudīta dažādos laboratoriskos un klīniskos pētījumos visā pasaulē, un arī ārsti tos iesaka sausas un jutīgas ādas gadījumā, kā arī ādas kopšanai atopiskā dermatīta gadījumā. Atoderm Intensive balzamu var lietot gan ikdienā, gan paasinājumu laikā, un šim līdzeklim ir arī antibakteriāla iedarbība. Atoderm Intensive balzāms samazina niezi.

Ļoti svarīgi ir izvēlēties ikdienas higiēnai piemērotu  līdzekli, tam jābūt tādam, kas ne tikai ādu attīra, bet arī nesausina, ir antibakteriāls un lipīdiem bagāts. Būtiski ir ādu pēc mazgāšanās kārtīgi nosusināt, kā arī pēc tam pietiekošā daudzumā lietot krēmu tā, lai ir redzams, ka noklāta ir visa āda.

Māmiņu Klubs

20160209134630-77211.jpg

 

Atoderm Cream 500 ml

Barojošs, ādas barjeras struktūru atjaunojošs un mitrinošs kopšanas līdzeklis ikdienas lietošanai

Nostiprina ādas barjeru
Ilgstoši mitrina.
Piaugušajiem, bērniem, zīdaiņiem
Ar liegu smaržu. Bez parabēniem. Hipoalerģisks.

Papildu informācija >>
Atoderm Nutritive


SEJAI
Baro un aizsargā.
Atjauno ādas barjeru.
Nomierina.
Bez parabēniem un smaržvielām. Hipoalerģisks.

Papildu informācija >>
Atoderm Lūpu balzams

Atjaunojošs, barojošs kopšanas līdzeklis.

Atjauno.
Baro.
Nomierina.
Hipoalerģisks, bez smaržvielām.

Papildu informācija >>
Atoderm roku krēms

Atjaunojošs, barojošs kopšanas līdzeklis.

Atjauno un baro.
Hipoalerģisks.
Bez parabēniem un bez smaržvielām.

Papildu informācija >>