APTAUJA: pastāsti, kas TEV ir Māmiņu Klubs?

APTAUJA: pastāsti, kas TEV ir Māmiņu Klubs?

21. Oct 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aptauja par Māmiņu Klubu, kas palīdzēs noskaidrot Tavu viedokli, ko Tu iegūsti no dalības Klubā, kā Tu izmanto Kluba iespējas un ko vēlētos vēl vairāk!

PIEDALIES APTAUJĀ ŠEIT!

Balvas

20131008090529-92654.jpg

Zvaigzne ABC grāmata Lielā testu grāmata

Vairāk par grāmatu lasi šeit! 

Pats pilnīgākais testveida uzdevumu krājums, kuru veidojuši profesionāli pedagogi un psihologi.Ar šo testu palīdzību jūs varēsiet noskaidrot, ko jūsu bērns ir apguvis, izdarīt kopsavilkumu par jūsu paveikto darbu bērna attīstībai 5–6 gadu vecumā, varēsiet uzzināt, vai bērns ir gatavs uzsākt skolas gaitas un mācīties skolā.

Neraizējieties, ja rezultāti pēc testu izpildes nebūs pietiekami augsti. Bērna sasniegumus palīdzēs uzlabot papilduzdevumi, kas iekļauti šajā krājumā, kā arī citi mācību materiāli, kas iznākuši sērijā „Bērna attīstībai”.


20131008090314-82273.jpg

Zvaigzne ABC grāmata Kūku feja Kamilla. Krāsojamā grāmata

Vairāk par grāmatu lasi šeit! 

Kūku feja Kamilla bērniem jau ir pazīstama no citām grāmatiņām, bet šoreiz Kamilla aicina izkrāsot dažādus attēlus vairāk nekā 90 lappusēs un pielīmēt vairāk nekā 100 uzlīmes.

20131008090409-84842.jpg

Zvaigzne ABC grāmata Ēdiena noformēšanas noslēpumi. Radošas idejas, metodes un praktiski padomi

 Vairāk par grāmatu lasi šeit!

Šī grāmata ir praktisks ceļvedis, kurā soli pa solim izklāstīti dažādi ēdiena noformēšanas paņēmieni. Te atradīsiet visu, kas jums jāzina, – kā izvēlēties šķīvjus un galda piederumus un kā kļūt par mākslinieku savā virtuvē, jo katram pavāram patiesi ir jābūt nedaudz māksliniekam ar bagātīgu fantāziju un prasmi īstenot idejas. 

Nav nemaz tik grūti noformēt ēdienus tā, lai tie izskatītos kā profesionāļa roku darbs.
Vienalga, vai esat pilnīgs iesācējs vai pieredzējis pavārs, jums noteikti noderēs šīs vienkāršās un skaidrās pamācības, kā dekorēt ēdienus. 

Varbūt meklējat interesantu veidu, kā pasniegt ierastos dārzeņu ēdienus, vai vēlaties izveidot greznu cukura rotājumu, ar ko dekorēt desertu? 
Grāmatā ir daudz dažādu ēdiena pasniegšanas ideju, kas pārsteigs un sajūsminās jūsu viesus. Te atradīsiet metodes, kā pagatavot gan sāļus, gan saldus garnējumus – no nūdeļu ligzdiņām un dārzeņu spageti līdz pat karameles vijumiem un šokolādes ziediem.


Aptauja ilgst līdz 21.oktobrim.


PIEDALIES APTAUJĀ ŠEIT!