7 lietas, kas jāizdara vēl šogad

7 lietas, kas jāizdara vēl šogad

28. Dec 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir ticējums – līdz jaunajam gadam jāpabeidz visi iesāktie darbi, lai atbrīvotu enerģētiski vietu visam jaunajam, kas sagaida nākamajā gadā. Mēs esam apkopojošas sirsnīgākās nodarbes, kas noteikti tevī vairos pozitīvismu un ticību 2017. gada lielajām iespējām! 

1. Sakārto māju! Sapucē savu māju. Ielaid sevī un savās mājās svētkus jau tagad!

2. Iemīli sevi! Okei, okei – zinām, tas nav vienas dienas darbiņš, bet pirmos soļus vari spert jau šajā gadā. Tāpēc tev nav jāgaida 1. janvāris un apņemšanās. Psihologi vienmēr uzsver – ja sieviete ir apmierināta ar savu izskatu, viņa jau ir daudz laimīgāka un veiksmīgāka par pārējām. Kādēļ? Jo viņa priecājas un bauda dzīvi! Tas ir pirmais solis pretī panākumiem.

3. Aplīdzini matus! Nu kaut vai par milimetru! Tas ļaus atbrīvoties no sakrātās enerģijas un nesīs tavā dzīvē daudz jaunā!

4. Nopērc kādu biļeti uz teātri, koncertu vai pat kādu mini ceļojumu uz Lietuvu vai Igauniju gada pirmajos mēnešos. Tas psiholoģiski ļaus daudz mierīgāk izdzīvot tumšos ziemas mēnešus, jo tev priekšā būs ieplānots skaists atpūtas pasākums tikai sev! Negribi tērēt naudu biļetei? Ieplāno kino ballīti ar groziņiem savās mājās!

5. Kārtīgi izgulies! It sevišķi, ja uz savas ādas esi izjutusi gada nogales stresu un steigu darbā! Dažas liekas miega stundas ļaus Jauno gadu sagaidīt daudz tīkamākā un pozitīvākā noskaņojumā.

6. Iegādājies alvas laimītes. Nenoslinko, bet naktī uz 1. janvāri izlej laimes! Domām tiešām ir liels spēks. Tas, ko redzēsi, tikko lietās laimes ēnā, tiešām piepildīsies 2015. gadā! Tici tam!

7. Aizraksti personīgas apsveikuma vēstules saviem draugiem! Arī tiem, kurus simt gadu neesi satikusi! Nu kaut vai izmanto tik populārās draugiem.lv vēstuļu sūtīšanas iespējas! Tikai izvairies no copy+paste varianta! Ja arī sūti visiem saviem draugiem vienu un to pašu jaungada dzejolīti, tad vismaz uzrunā viņu personīgi vārdā!

Arī vēlējumu sūti viņam personīgu, jo tu kā šī cilvēka draugs taču zini, kas viņam visvairāk nepieciešams 2015., vai ne?

Māmiņu Klubs

Ko tu šogad vēl vēlies paspēt izdarīt?

28. Dec 2016, 18:51

Laikam gaidam jauno 2015gadu