3.novembra raidījuma lielajā intervijā - Miks Dukurs ar sievu Lauru

01. Nov 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmais sniegs šajā sezonā sagaidīts! Bērni par to priecīgi bez gala, un arī mēs, pieaugušie, patiesībā, esam noilgojušies pēc baltā un gaišā.

Vienalga, vai laukā saule, lietus vai sniegs, ik svētdienas rītu plkst. 9.20 gaidām jūs pie TV ekrāniem, lai kanālā STV tiktos Māmiņu Kluba jaunākajā raidījumā. Ieskaties un uzzini, par ko stāstīsim šajā svētdienā!

Lielajā intervijā tiksimies ar mūziķi Miku Dukuru un viņa sievu Lauru, kuri šajā pavasarī kļuva par otrā bērniņa vecākiem. Sarunas, protams, par mūziku, dzīvi un arī bērniem!

Dosimies pie speciālista noskaidrot, kāpēc grūtniecības laikā sievietes dažkārt piemeklē problēmas ar kāju vēnām. Uzzināsim, kā rīkoties, lai sev šādā situācijā palīdzētu.

Atgādināsim sev svarīgāko par vitamīnu lietošanu grūtniecības laikā un veselīga uztura nozīmi.

Runāsim par bērnu sportiskajām aktivitātēm. Vaicāsim zinātājiem, no kāda vecuma bērniem būtu ieteicams sākt apmeklēt sporta treniņus un kā izvēlēties bērnam piemērotākās sporta aktivitātes.

Ar cilmju šūnu palīdzību mūsdienās iespējams palīdzēt aizvien vairāk saslimšanu gadījumos, tostarp arī tad, ja bērniņam ir cerebrālā trieka. Dosimies pie ārstiem, lai uzzinātu vairāk gan par iemesliem, kāpēc var rasties šādi smadzeņu bojājumi, gan arī to, kādos veidos šiem bērniem var palīdzēt uzlabot veselību.

Tiekamies 3.novembrī plkst. 9.20 STV Pirmā!