28.10. STV: Vai bio pārtika ir tikai reklāmas triks, kā izveidot kapsulas garderobi, kā vannot mazuli

28.10. STV: Vai bio pārtika ir tikai reklāmas triks, kā izveidot kapsulas garderobi, kā vannot mazuli

28. Oct 2018, 10:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveika!

Kā iesākās Tavs šīs svētdienas rīts? Ar Māmiņu Kluba jaunāko raidījumu? Lieliski! No tiesas ceram, ka tā laikā uzzināji daudz jauna un noderīga, taču, ja to kādu iemeslu dēļ palaidi garām, nebēdā! Speciāli Tev esam sarūpējuši atskatu uz 28.oktobra raidījuma sižetiem.

Tāpēc starp daudzajiem pienākumiem atrodi pāris minūtes laika sev, un pieslēdzies Māmiņu Klubam!

Raidījumā stāstījām, kā parūpēties par bērna zobiem jau no to šķilšanās brīža - kā baltās pērlītes pareizāk kopt, lai tās būtu baltas un veselas.

28. oktobris Jordan - Zobu kopšana dažāda vecuma bērniem from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Mums, sievietēm, patīk pucēties, un mēs labprāt iepērkamies, lai papildinātu savu garderobi, taču varbūt nākotnē to darīt pārdomātāk? Ieguvēja būsi gan Tu pati, jo būs atvieglotāks apģērbu saskaņošanas process, gan arī Tavs maciņš, kuram garām ies spontāni un lieki tēriņi. Lūk, sižets par kapsulas garderobes izveidi!

28. oktobris Kapsulas garderobe from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Svētdienas raidījums nav iedomājams bez kāda garda ēdiena receptes. Šoreiz pagatavojām ko pavisam vienkāršu, taču jau kļuvušu par klasiku - rupjmaizes desertu ar medu.

28okt SKY garšu ceļvedis - Rupjmaize ar medu from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Par bioloģisku pārtiku runā daudzi, taču atklāts paliek jautājums, vai šis termins ir tikai veiksmīgs mārketinga triks, vai arī pareizā izvēle ikvienai ģimenei. Atbildi uz šo jautājumu meklējām sarunā ar eksperti Janu Simanovsku.

28. oktobris Hipp - BIO pārtika from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Vai un kādus bērna ādas kopšanas līdzekļus izmantot mazulim - šis ir jautājums, kas noteikti urda daudzas mammas. Lūk, ieklausies ekspertes viedoklī!

28. oktobris Laimīgā Mazuļa dienasgrāmata - Bērnu kopšanas kosmētikas izmantošana from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Kā punkts uz "i" šajā raidījumā intervija ar Grēviņu pāri - Lauru un Tomu. Kopā ar viņiem runājām par to, kā ir būt vecākiem, un ko darīt, ja kaut kas dzīvē tomēr neizdodas kā plānots.

 

Visu raidījumu skaties

TV