21.10 STV: Intervija ar Martu Grigali, mazuļa kristības, vai pieņemt kaķi, ja mājās bērns

21.10 STV: Intervija ar Martu Grigali, mazuļa kristības, vai pieņemt kaķi, ja mājās bērns

21. Oct 2018, 10:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad laiks kļūst vēsāks, visforšākais veids, kā pozitīvi iesākt svētdienas rītu, ir Māmiņu Kluba raidījuma noskatīšanās. Ar rīta kafijas tasi rokās, izdzīvojot raidījuma galvenā varoņa dzīvesstāstu, un uzzinot daudz jaunas un noderīgas informācijas raidījuma sižetos.

Lūk, par ko stāstījām 21. oktobra raidījumā!

Smēlāmies ideju gardam pamatēdienam, kopā ar "Restorāns 3" pavāru Žani Raivo Behmani pagatavojot pīles krūtiņu ar sezonas dārzeņiem un cidonijām. Jā, Tu nepārklausījies! Šoreiz ēdienam kā īpašu akcentu pievienojām cidonijas.

21. oktobris Garšu ceļvedis - Pīles krūtiņa from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Uzzinājām, kā ir būt savādākam, atšķirties - kāpēc pusaudžiem tas ir svarīgi un vai mūsdienu sabiedrība ir pietiekami atvērta neparastam izskatam?

21. oktobris Pusaudži grib izcelties from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Noskaidrojām, kā tas ir, kad ģimenē, kurā aug mazs bērniņš, ienāk arī kaķēns? Kopā ar ekspertu meklējām atbildi uz jautājumiem, ar ko jārēķinās jaunajām ģimenēm, kurās aug mazuļi, ja vēlas dot mājas arī kaķim.

21. oktobris Mans mājdzīvnieks - Kaķis ģimenē from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Laimīga mazuļa ģimenes dienasgrāmatā ielūkojāmies mazā Kārļa kristībās. Uzzinājām, kas gan vecākiem liek izšķirties par labu bērnu kristīšanai.

21. oktobris Laimīgā Mazuļa dienasgrāmata - Kārļa kristības from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Noskaidrojām, kāpēc ir tik svarīgi gan lieliem, gan maziem ikdienā papildus uzņemt Omega-3 taukskābes. Ko tās dod mūsu organismam un kā var palīdzēt uzlabot imunitāti.

21. oktobris Ģimenes veselība - Zivju eļļa from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Savukārt lielajā intervijā tikāmies ar mūziķi, radio Pieci ētera personību Martu Grigali un viņas vīru, mūziķi, bundzinieku Intara Busuļa Abonementa orķestrī, lai parunātu par to, kā mainās vīrieša un sievietes attiecības pēc bērna piedzimšanas. Noskaidrojām viņu viedokli, kāpēc ir tik svarīgi dzemdības piedzīvot kopā.

Raidījumu skaties arī

TV