Ieva brīvsolī

Ieva brīvsolī

25. Oct 2012, 09:30 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Es kā mājsaimniece kura audzina 4 gadīgo Rodrigo un gaidu otro mazuli nevaru sūdzēties , ka neesmu atpūtusies.

Piedzimstot Rodrigo iesākumā bija grūti sadalīt uzmanību un paveikt mājas soli, bet vīrs vienmēr man ir palīdzējis. Vīrs arī daudz strādā un tomēr vienmēr ir atradis laiku savai ģimenei. Es kā sieviete ne tikai mamma esmu lutināta. Vīrs mani ir pārsteidzis ne vien reizi vien. Viņš saprot, ka esmu arī sieviete un sieva , ne tikai mamma 24h. Esam kopā apmeklējuši manas labākās draudzenes kāzas, kad mazajam bija 2 mēneši. Visu saorganizējām, ka varam braukt un atpūsties.

 

Arī kopā ar bērnu var labi atpūsties esam kopā ceļojuši pa Eiropu . Es neesmu jutusies nogurusi bērns ceļojumus labi panesa.

Arī friziera apmeklējumi un manikīra SPA procedūras nebija jāatliek, jo gan vīrs , gan bērns krustvecāki izpalīdzēja.

Arī kāzu jubilēju ar vīru svinējām ļoti Romantiski un divi vien . Bijām Venēcijā un izpaudījām skaisto laiku kopā , tas ir burvīgs pārsteigums no vīra.

 

 Tālāk ieskats mājsaimnieces brīvsolī. Kopā ar ģimeni un atsevišķi:)

 

Es viena Zalcburgas tirdziņā kamēr vīrs ar dēlēnu pavada laiku. Timēr mājsaimniece iepērkas tika pie jaunas cepures un garšīga klinģera.

Šie burvīgie brīži vienai ar sevi baudot laiku gan Latvijā, gan ārpus Latvijas padara mani iedvesmas pilnu uzsākt ko jaunu . Es vienmēr esmu uzlādējusies ar enerģiju un gatava traukties pretīm dzīvei, kas manī kūsā! Arī kā mamma es varu savam bērnam sniegt jaukas emocijas un vīrs arī nepaliek apdalīts:D

Arī ceļojums uz Parīzi bija interesants un aizraujošs domāju, ka par to priecāsies ne tikai mājsaimniece, bet arī bērni. Braucām baudīt Disneyland priekus , jo uzskatām, ka dzīvei jābūt krāsainai un arī pašiem jāizbauda kas nebijis un atraktīvs .

Arī Romas apmeklējums bija laba relaksācija pēc grūtā mājsaimnieces un mammas lomas 24h darba. To baudījām atkal divi vien ar vīru. Tas ir labākais laiks.

Kolizēja apskate:)

Vatikāna muzejs

Arī laiks sev ko veltiju projekta ietvaros bija man atpūta no ikdienas rutīnas:)

 

Arī pastaigas ar ģimeni tepat pa Latvijas skaistākajām vietām Siguldā manī rada mieru un prieku.

Tagad gaidot otru mazuli un domājot kā nu būs ir laiks veltīt laiku sev , jo lielais dēliņš iet dārziņā. Kad mājās parādīsies mazais kunkulītis būs atkal jāmācā plānot laiks un uzmanība ko veltīt saviem mīļajiem. Es domāju , ka ar dieviem bērniem ir grūtāk atpūsties no mājsaimnieces soļa, bet tas nav neiespējami!

 

Lai Jums māmiņas un sievas laba atpūta un izbaudīet to bez sirds pārmetumiem. Jo katrs mazulis ir laimīgs , kad ir laimīga un atpūtusies mamma:)

Meklējam Kleenex® Mammu: mājsaimniece brīvsolī